Svatební dort, Brno. Doporučte cukrárnu

Ahoj holky, mám svatbu v srpnu a zjistilaj sem, že cukrárna Rozprým, která mi byla doporučena, má celý srpen zavřeno. Chtěla jsem se tedy poradit, zda náhodou neznáte v Brně a okolí nějakou cukrárnu, která dělá dobré svatební dorty. Děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Kosvicovu cukrarnu. Jsou ve Slavkove, ale maji pobocku i v Brne Slatine. Najdes je normalne pres vyhledavac. Pak je mozne i mimo Brno - treba Cebin.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli dort z cukrarny na Josefske a byl skvely
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, zkus cukrarnu Sweet club - nejsu si jista ulici, asi Zemedelska? Mne ji doporucili primo v Rozprymu, pote co sem taky zjistila, ze v srpnu maji zavreno :-) Zatim sme tam s pani predbezne mluvili o cokoladovym dortu dle fotky a byla moc ochotna
Odpovědět
Ahoj, děkuji za rady. Teď jen vybrat ten správný dort ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
paní Buchtová z Tvarožné, měli jsme od ní koláče, cukroví a děkovací dort. Myslela jsem kdo ví jaká to nebude šílená cena, ale za dortík si řekla jen 300,-, náš hlavní byl z cukrárny ani nevím jaké, myslím, že té ze Slavkova, my ho objednávali v Albertu, tn stál 1100,- takže mě paní opravdu mile překvapila.
Odpovědět
Ahojky, zkus Košvicovu cukrárnu - co jsem od nich měla tak bylo vynikající a dorty na svatbu prý dokážou nádherné (to nevím z vlastní zkušenosti, ale sestra tam pracovala a říkala, že co se svateb týče, tak opravdu super).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?