Svatební dort Beroun a okolí (Středočeský kraj)

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda nemáte doporučení kde udělat dort v Berouně nebo jeho okolí? A kdy je zapotřebí si zarezervovat dort, když máme svatbu příští rok v létě? Děkuji a hezký zbytek dne.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, vyrabime svatebni dorty, cupcakes, cakepops a zdobene susenky. Nabizime individualni ochutnavky a dortiky dovazime na misto svatby. Podivejte se na nas profil a nevahejte nas kontaktovat :-)
Odpovědět
Dobrý den, ze stránek jsem nepoznala odkud jste, mohu se Vás zeptat odkud jste? Zaujaly mě Vaše fotografie zhotovených dortů. Můžu se zeptat zatím jen orientačně, na kolik by vyšel dvoupatrový dort, počet porcí 30, světlý korpus, náplň asi mascarpone, ale to bychom ještě museli ochutnat Pro představu zasílám foto dvoupatrového dortu, který si představuji jako ten čtyřpatrový. Mockrát Vám děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme z Horomeric Praha-zapad. Nabízíme individualni ochutnávky v hotelu na Praze 4. Cena takového dortiku pro 20 lidi u nas vychazi na 4800kc (bez dopravy). Na nasem profilu najdete odkaz na nase webove stranky, kde najdete kontakt na nas. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite vymazlene dortiky Rudna,pak kladika Mima Beroun,cukrarna u Jakuba Beroun,ja mela z Krusovicke pekarny.
Odpovědět
Děkuji za typ.
Odpovědět
@monikamarankova Dobrý den, já Vám doporučuji cukráře Tomáše (viz odkaz níže), dělá úchvatné dorty, je z Kladna, ale pracuje v Praze, ale jistě rád doveze. Nechala jsem si od něj dělat pak i narozeninový dort, včetně zákusků a všem strašně chutnalo. Nemůžu jinak než ho doporučovat dál! PS: Je velmi precizní, spolehlivý a musím říct, že i levný. Já měla 3patrový naked dort plus asi 100 ks malých zákusků (cupcakes, linecké, věnečky, kremrole) a několik druhů makronek a vyšlo mě to na necelých 6tis i s dopravou. Najdete ho na FB pod jménem: "Cake-Land" a nebo napište, ráda Vám předám kontakt. Hezký den, Martina https://www.facebook.com/Cake-Land-50...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?