Svatební dort a sladkosti na svatbu 18.7.2015 ?

Můžete doporučit cukrárnu na svatební dort a zákusky na svatbu? Svatba bude v červenci, tedy mám trochu strach aby se dort neroztekl. Chci ale klasiku, bílý dort potažený marcipánem, uvnitř ovoce a nějaký lehčí krém. Manžel má silnou alergii na buráky a vlašské ořechy, mandle může. Ohledně ostatních sladkostí zatím nevím přesně. Jen nechci takový ten "sladký bar". Co jsem byla kamarádkám na svatbě, tak to sice bylo hezké, ale jinak to všechno zůstalo a ocenily to jen děti..... Lízátka, sušenky a podobné sladkosti rozhodně nechci. Chtěla bych makronky, minideserty a klasické koláčky. Svatba bude v Předboji, Praha východ, tedy dodavatel z Prahy nebo Mělníka. Co mi poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Pokud budete mít zájem, mohu Vám upéct jak dort tak minizákusky. Koukněte na mé fotky zde, nebo na FB. Také Vám mohu nabídnout ochutnávku, bude k dispozici 13., nebo 14.4. Zatím přeji hezký den! Martina 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ireno zastavte se u nás v cukrárně ve Zdibech, termín 18.7. máme ještě volný. Zákusky a dorty pečeme do naší cukrárny ve Zdibech každý den a tak je možné je také každý den ochutnat. Specializujeme se na bezlepkové a bezlaktozové dorty, ale je možné vyrobit na objednávku i klasický svatební dort s lepkem. Svatební dorty potahujeme pravým marcipánem. Kontakt najdete na našich webových stránkách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?