Svatební cukroví od p. Hladůvkové z Morůvek

Máte někdo skušenost??
Odpovědět
S Tvorbou paní Hladůvkové mám zkušenost z minulosti. Výtvory nikdy nezklamaly, jak vzhledem tak chutí. Zákusky od ní měla kamarádka, hezky vypadaly a chuťově dobré. Já si u ní nechala dělat svatební dort, výsledek uvidím příští čtvrtek ;o)
Odpovědět
ahoj, já mám od p. Hladůvkové objednané zákusky, výslužky i svatební dort. doporučila mi ji kamarádka, která od ní roky kupuje zákusky. vzali jsme si i vzorečky na ochutnání a zákusky byly luxusní, jak chuťově tak vizuálně. a paní Hladůvková je velmi milá paní, se vším mi poradila a pomohla....moc doporučuju
Odpovědět
Mnela jsem obavy, protože nektere reakce na ni nejsou moc v dobrem..Tak budu věřit ze jsem vybrala správně :)
Odpovědět
@kacenkabj @svendula a kdopak je ta úžasná dortařka? :) já jsem původně taky chtěla paní Hladůvkouvou, ale odradila mě její neochota. Posílala jsem jí obrázek dortu, který bych chtěla a odbyla mě slovy, že takový nelze upéct a že na něho ani nejde sehnat suroviny. Odkázala mě pouze na její nabídku ať si vyberu tam. Ale na výběr mají jenom samé potahované marcipánovou hmotou s máslovým krémem. O vzhledu ani nemluvě, protože tam se asi opravdu zastavili hodně v minulosti :-) Už mám vybranou jinou cukrářku a vyrobí mi dort úplně v pohodě, neviděla v ničem problém.. a budeme mít taky náplň z mascarpone, je to varianta odlehčeného krému a moc si ho lidi chválí. Takže pokud máš ráda klasiku a nejsi náročná na vzhled tak si asi u paní Hladůvkové vybereš, ale rozhodně se u ní nedá počítat s nějakou kreativitou a ochotou vyhovět.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem viděla její výtvory na svatební show v Brně a tomu já neříkám svatební cukroví... To její byly spíš zákusky z cukrárny, nic drobného a žádná hitparáda. Na první pohled mě to odradilo, marokánku o průměru 10 cm na svatbě opravdu nechci...
Odpovědět
Profilova fotka
můžu taky poprosit o kontakt na tu šikovnou dortařku?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme meli svatebni dort od Pani Hladuvkove a chutove byl opravdu skvely, jenom pristup k zakazniku rozhodne mohlaby zmenit. Jak prijelisme vyzvednout dort dostali jsme ho bez krabicki a venku prselo, dostali jsme jenom kus papiru od prodavacki ale urcite to nestacilo dort nam trochu zmokl. Druha vec, objednali jsme dort na 35 lidi a byl vetsi, asi tak na 80 protoze vic nez pulka nam zbyla a pak nevedeli jsme co z nim po svatbe udelat. Chteli jsme taky objednat bezlepkove cukrovi jenom ze Pani Hladuvkova rekla ze pro jednu osobu si ji to nevyplati a jestli vubec vime kolik stoji bezlepkova mouka a jak se delaji cukrovi. Urcite jsme ne vedeli ze to bude az tak velky problem pro cukrazku a objednali jsme cukrovi v pusince i nemeli z tym zadny problem. Tak ze, dort dobry , pristup k zakazniku spatny.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
vyzkoušejte mé nové originální krabičky na výslužky v několika barevných provedení
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?