Svatba bez dortu??

Holky toto téma zakládám kvůli mamce, která si myslí, že já jsem nějaká nobl, že chci dort pro všechny na svatbě. Žeprej to zná, tak z amerických filmů, ale nikdy teda neslyšela, že by se dávám dort všem. Né že bych já o dort nějak stála, ani jeden ho s přítelem nejíme, ale je ve mě prostě pocit, že krájení dortů na svatbě bylo už i snad za " komoušů" , tak jsem to brala jako takovou " povinnost" od nás pro ostatní. Co vy zažili jste teda svatbu bez dortu a fakt je to tak normální, jak mi mamka tvrdí???
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám za sebou účast na sedmi svatbách a dort jsem nezažila jen na jedné – protože jsem nebyla na hostině, ale až na večerním rautu :D Takže si myslím, že je to taková klasika. Samozřejmě záleží, jak to chcete mít podle sebe, jestli to svatebčani jí a tak, ale myslím, že dort ke svatbě prostě patří – vždycky ho novomanželé rozkrojili a pak se posílaly talířky všem hostům, aby každý ochutnal, to byla povinnost! :-)
Odpovědět
Ja jsem svatbu bez dortu nezažila, ale nemyslím si, že tam nezbytně nutně musí být. Pokud je, tak by ho ale určitě měli dostat všichni, mít dort jenom pro pár vyvolených, to je podle mě blbost a faux pas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?