Slané svatební koláčky

Ahoj :-) ráda bych se zeptala, zda vás někoho nenapadne nějaká dobrá SLANÁ varianta svatebních koláčků :)
Odpovědět
Ahoj, výborné by byly určitě se slaninou, nebo červenou řepou a kozím sýrem, nebo s lososem/tuňákem nebo jenom sýrové.. Jinak asi cokoliv, co se hodí na pizzu ;-)
Odpovědět
Taky budu dělat slané, s klobásou a sýrem - recept jsem našla na www.toprecepty.cz ;-https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=Slané+koláčky+s+klobásou+a+sýrem&kategorie=&autor=&razeni=
Odpovědět
Děkuji moc, ten recept vypadá výborně. Jen přemýšlím nad trvanlivostí těchto slaných věcí - když se nám nepovede vše rozvést v jeden den, protože je možné, že někoho nezastihneme. Z toho důvodu jsem ještě přemýšlela nad variantou malých preclíčků :) ale ráda se nechám inspirovat :)
Odpovědět
@sssarulka neznám. Ale moc mě zajímá, proč chcete mít koláčky slané.
Odpovědět
je to převážně z důvodu, že nemáme moc sladké obecně rádi a moc nám to nechutná (jasně neděláme to ani tak pro sebe, jako pro ostatní) ale chceme, aby to šlo tak nějak od nás a aby se mi to dobře peklo a ochutnávalo :)
Odpovědět
No, u nás je to protože my (tedy hlavně já) sladké rádi máme, ale zase většina svatebčanů jsou kamarádi kluci kolem 30 let a sladké z nich nemusí nikdo,tak jim chci udělat radost a překvapit slanýma koláčkama. Jinak myslím,že by vydržet v chladu tak 2 dny určitě mohli.
Odpovědět
@sssarulka @avoknumis Díky. Já svatební koláčky strašně miluji, si představuji, jak bych byla zklamaná, kdybych dostala ten košíček a v něm preclíky :-D
Odpovědět
většina to od nás bude čekat, že tam nenajdou pravé svatební koláčky, ale věřím, že i tak se najde pár zklamaných, ale snad si pochutnají i tak :-)
Odpovědět
Já budu mít klasické i ty slané, takže doufám,že spokojení budou všichni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?