Sladký koutek, makronky, cup cakes BRNO 4.7.2015

Dobrý den, hledám někoho kdo by byl schopný vytvořit celý sladký koutek na naši svatbu - makronky, cup cakes, sweet pops atd . Termín svatby 4.7.2015 v Brně. Nevíte o někom? Děkuji. L.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den:) my měli ZUZANU ŠÍBLOVOU- Susan Cakes z Brna..měli jsme od ní dort,sladký koutek i výzdobu koutku :) všechno bylo naprosto úžasné...nádherné, chutově výborné a za dobré ceny.. :) paní je navíc moc milá a je s ní super domluva.. :) takže za nás určitě doporučujeme ji :)
Odpovědět
@karolinkafox Ten dort se mi moc líbí, můžete prozradit pro kolik lidí stačil a jaká byla cena? Hledám cukráře u Prahy, ale pokud to v Brně upečou za polovinu, tak se mi vyplatí to přivést. Stejně někteří svatebčani přes Brno pojedou a mohli by dort vyzvednout. Myslíte že dort vydrží převoz po D1?
Odpovědět
@karolinkafox Susan Cakes bychom moc chtěli, ale paní už nechce nás. Má plno na náš termín a další zakázky už nepřibírá. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@irena2015 mělo ho 60 hostů + cca 10 (fotografové,kameramani,kapela) a ještě nám celé spodní patro zbylo :) a cena byla 5000,- ( aleasi cca 1000,- stála jen ručně vyráběná figurka na dort ze speciálního materiálu) .. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@leniii aaahaa...:/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@karolinkafox Můžu se zeptat na kolik celkově vyšel ten sladký koutek včetně pronájmu atd.? Vůbec nemám představu, díky
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 • svatební dort: 5 400,- • candy bar: 4 400,- • výzdoba, aranžování: 500,- • zapůjčení podstavce pod dort: 350,- :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?