Sikovna cukrarka Ceske Budejovice

Ahojte, vedel by prosim poradit dobru a sikovnu pani z Ceskych Budejovic a okolia, ktora by nam upiekla svadobny dort a kolaciky na svadbu? O dorte mam takuto predstavu. Dakujem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, paní sice není z Budějovic, ale stojí to rozhodně za to! Zkus Sladké od Blanky, je ze Zhoře za Planou nad Lužnicí. To co dovede je nádhera a hlavně to skvěle chutná! I dort se celý snědl a to se na svatbách nestává :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus oslovit Andrea Vítovcovou - pece doma ale dorty má výborné. Pekla nám na svatbu taky nahý dort, jen kvůli velkému vedru nemohl být patrový aby se nerozjel. Měli jsme tedy 3 a chuťové byly dokonalé dokonce si hosté chodily přidávat. Dort byl s lehkým krémem, vláčný, plný ovoce a dovezla nám ho až na místo (asi 70km od ČB). Ale musíš jí zkusit oslovit jestli by měla čas, dělá to opravdu jen jako koníček. :)
Odpovědět
Dort jsme meli od pani Paurove, je cukrarka a zaroven pece doma. Dort byl skvely, byli jsme predtim i na ochutnavce.
Odpovědět
Profilova fotka
@jankaneu Na FB jako "Sněz mě". Je sice dražší, ale široko daleko nejlepší. A jako jediná ti nebude naháče rozmlouat. Ostatní oslovené cukrářky s tím měly problém...
Odpovědět
Nevím jestli peče i naháče, ale dorty peče přímo boží - na fb jako Dorty Č.Budějovice
Odpovědět
@fanino dakujem velmi pekne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jankaneu takže jste si vybrali Sladké od Blanky? Půjčí třeba i poklop např. na makronky, dají se u ní nakoupit krabičky, košíčky na cupcakes... Jinak není zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?