Sháníme dort + koláčky - 3.9.2016, Rychnovsko

Dobrý den, Sháníme šikovnou cukrářku, která by nám připravila dort a koláčky na naší svatbu, 3.9.2016. Ideálně z okolí Rychnova, Žamberka, nevíte někdo? Klidně i cukrařinky samotné, ozvěte se :) V obrázku posílám naší představu. Moc děkuji :)
Odpovědět
@evaenc škoda, že jste z daleka, takový jsem dělala před dvěma týdny :)) držím pěsti, ať najdete někoho s kým budete spokojeni
Odpovědět
mohu nabídnout upečení koláčků, jsem kousek od HK
Odpovědět
Jéé..my měli tento....:-) Byl výborný, nešizený - náplň i těsto dle našich požadavků. Paní bydlí kousek od Hk (směr východ),kdyžtak zašlu kontakt...
Odpovědět
@itili a bylo by možné se nejak domluvit na ochutnavce? Už jsme zkoušeli několik a pořad ne a ne najít ty prave. Chtěli bychom takové ty úplně malinke a samozřejmě co nejchutnejsi :-)
Odpovědět
@evaenc zítra zrovna peču, tak můžu ve čtvrtek do Rychnova, Žamberka přiblížit, tam jedu také.
Odpovědět
Profilova fotka
Koláčky dělají nejlepší v ličenské pekárně :-) Mají malé svatební i větší na stoly.
Odpovědět
@itili Moc se omlouvám, ale zprávu jsem našla až dnes. Nebudete náhodou v Rychnově tento čtvrtek? @stejskalka45 ličenské máme v záloze, pokud nenajdu žádné lepší ;)
Odpovědět
@evaenc tento týden mám dovolenou, ale peču v úterý ráno pár kilo. Třebechovice jsou pro vás daleko na návštěvu v úterý? Dá se tady nějak poslat soukromá zpráva s telefonem?
Odpovědět
@itili pro kouknutí co peču
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?