Sháním na svatbu cukrárnu v Plzni

Ahoj, nechce se nám péct cukroví do výslužek, hlavně kvůli mamkám. Jsme z Plzně a nemůžeme vybrat žádnou dobrou cukrárnu, kde by měli svatební cukroví fakt dobrý. Známý nám poradil, že Prácheňská cukrárna ve Strakonicích je opravdu dobrá a dováží do Plzně. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšela jsem dobrý recenze na cukrárnu Samek..Necháme si tam udělat svatební dort a zřejmě i některé cukroví,jinak bude péct babička.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, na Prácheňskou sem slyšela chválu, pak na Berušku na slovanech a na Marka na roudný. přidejte se na nevěsty v Plzni ll :-D
Odpovědět
já tedy nevím jak cukroví, ale úžasný dorty jsou z Hradišťské cukrárny, podle přání a chuti
Odpovědět
Profilova fotka
jo a vlastně i Malinovou někdo chválil
Odpovědět
Profilova fotka
A taky je super U Marka na Roudný !!!! Nedám na ně dopustit..
Odpovědět
ahoj, tak mi jsme zvolili naši oblíbenou cukrárnu, Crystal na Borech, nám. Míru, mají to výborné a za přijatelnou cenu...
Odpovědět
Ja sem slysela dobry recenze taky na Crystal na Borech, mozna si od nich objednam svatebni dort :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, doporučuji Issis nebo cukrárnu v Dobřanech.Jinak se k nám přidejte na Nevěsty v Plzni II viď pepiku :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Vynikající dortíky a dorty mají v SiCaffé Isis.
Odpovědět
@sachor9 Nevím jak cukroví v Berušce (na sestry svatbu pekla cukroví rodina), ale dort odtamtud byl vynikající :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, rozhodně nedoporučuji objednávat si dort z cukrárny SiCaffe Isis v Plzni. Byl sice moc dobrý, nicméně jednání bylo o dost horší. Paní majitelka Kůsová nám stále nechtěla poslat přesnou cenu e-mailem předem, že ji spočítá až ten den dle surovin. Nicméně jsem za ní byla osobně a celkovou cenu spočítala na maximálně 6 300 Kč včetně dopravy s tím, že mně raději řekne cenu vyšší než předpokládanou, abychom nebyli následně nepříjemně překvapeni. Což jsme tedy opravdu byli, dort přebírala moje mami a paní si za něj naúčtovala nakonec cenu téměř dvojnásobnou – 11 200 Kč. Za mne opravdu nehoráznost. Prapodivné bylo i jednání paní majitelky druhý den, které připomínalo spíše řeznického psa a za její vyjadřování by se nemusel stydět ani ten nejsprostší dlaždič. O omluvě opravdu nemohla být řeč a argumenty, že ona přeci nemohla vědět, kolik ten dort bude stát a že jela pro ovoce až do Prahy, abychom to měli dobré a jestli jsme chtěli raději dort hnusný a malý.. Předpokládala bych, že cukrárna Isis v centru Plzně má zkušenosti s výrobou svatebních dortů a minimálně přibližně zná ceny surovin a náklady na výrobu. Tedy pokud chcete dobrý dort, ano, pokud korektní jednání, rozhodně ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@housenka25 Ona tahle cukrárna má evidentně problém s komunikací... Na stránkách mají uvedeno, že používají kvalitní zahraniční suroviny. Napsala jsem na info mail, že bych měla zájem si u nich nechat udělat svatbní dort, a jestli by mi mohli říct, ze kterých zemí jejich suroviny pocházejí. Za tři dni mi přišla tato odpověď (cituji): "F, I, Hol". Bez pozdravu, bez podpisu, bez ničeho. Takže opravdu SiCaffe Isis ani omylem, i kdyby byli poslední cukrárna v Plzni. Dort si necháváme dělat u Malinové, tam je komunikace bezvadná, předběžnou kalkulaci mi poslali obratem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ja se musim teda Isis Cafe naopak zastat, byla jsem maximalne spokojena. Komunikace a ochota na jednicku, ale jednala jsem vzdy po telefonu nebo osobne. Nebylo problem nic domluvit, cokoli si vymyslet, proste opravdovi profici, domluvila jsem i dopravu a predani primo do restaurace. Cena byla nakonec lehce nizsi, nez jsme se domluvili. Vzhled i chut na jednicku. Od svatby jsem tam byla uz vickrat, nechavala delat dalsi male dorty a vzdy spokojenost jak s jednanim, vysledkem, tak i cenou. @housenka25 @fochina
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Rozhodně souhlasím s názory, že v Cafe Isis mají dorty sice dobré, ale obsluha a jednání je příšerná. Dort ani jiné zákusky na svatbu bych si tam dělat nenechala a podobných názorů jsem kolem sebe slyšela daleko víc :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
S Isisem na Borech mam podobnou zkusenost, obsluha mi nebyla schopna ani nastinit cenu. Pani, na kterou jsem byla odkazana, vlastne taky ne. Vedela jsem jen, ze za cca 55 porci se pod 8 tis. ani nahodou nedostanu. Nakonec budeme mit dort od Dorty jako od taty, meli jsme i ocutnavku a dostaneme se na polovinu.
Odpovědět
Kdyby alespoň člověk měl jistotu, že cena je konečná. V pražské cukrárně Hájek - Hájková mně nabídli stejný dort za nižší cenu, ale byli jsme si ochotni připlatit z důvodu snazší dopravy z Plzně. Nicméně za dvojnásobnou cenu než byla původně domluvená v Isis bychom si dopravu jistě zajistili..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?