Sháním na svatbu cukrárnu v Hradci nebo Pardubicích

Profilova fotka
Ahoj všem, chtěla bych znát vaše zkušennosti s cukrárnami v Hradci Králové , Pardubicích a blízkém okolí. Měl někdo třeba ze Stěžer? Nebo vím, že dobré dělají i v opatovické elektrárně, ale nemůžu sehnat kontakt. Jde mi spíš o zákusky než dorty. :-)
Odpovědět
Já ve Stěžerách bydlím a na cukrárnu slyším jen chválu. Zákusky mají výborné, dorty samo taky ;-) Já sama si na svoji svatbu objednala vše tady. Kolegyně z Pardubic,si nechala udělat čokoládový dort, který byl potažený bílým marcipánem. Prý byl výborný. Já budu mít třípatrový, každá část bude mít jinou příchuť. Paní je zkušená a milá, poradí kolik čeho a jak (já s mamkou jsme byly trošičku bezradné :-) . Určitě doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nebo zkus mrknout do cukrárny u Rudolfa v HK na staráči naproti prodejně Moira, jestli víš kde to je. Dělají i minidezerty a všechno si připravuje pan cukrář sám, korpusy, náplně, polevy nejsou to žádné polotovary.My budeme mít dvoupatrový dort (povrch bílý s perličkama, korpus čokoládový a jedno patro bude mít pomerančovou náplň a druhý limetkovou) a nějaké monidezerty do výslužek tak jsme zvědavý, ale co jsme u něj ochutnali za zákusky tak naprosto výborný.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tam to znám, ale zdá se mi to nic moc. Ale zas maj pěkný webovky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Cukrářství u Rudolfa na starém městě , určitě klenot mezi pohoštěním, super nazdobení a úžasná chuť,pokaždé něco nového. Prostě nehodnoť dokud neochutnáš! :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?