Ráj dortů a cukroví Dolní Loučky

Profilova fotka
Ahoj holky, nebrala jste náhodou některá dort z téhle cukrárny. Jde mi o osobní zkušenost, paní se zdá milá a ochutnali jsme od nich pár výborných dezertů na svatební show v Brně. Ale nikde nemůžu najít žádný konkrétní recenze na svatební dorty. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Když vám chutná a paní je milá, tak bych dál neřešila. Každá recenze stejně nemusí být s odstupem času věrohodná, pak byste musela hledat někoho, kdo ověří recenzi. Fakt bych se v případě ochutnávky nebála...Hezký den a ať chutná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám ještě osobní postřeh. Dort i minizákusky jsme nakonec objednali v Ráj dortů a Ráj cukroví a nebyli jsme spokojeni. Zákusky paráda, fakt moc dobrý a dort chuťově moc dobrý, ale vzhledově katastrofa, každý patro jinak vysoký - probořovaly se do sebe no zklamání. Chtěli jsme hladký bílý povrch s modrými a bílými kuličkami ze strany a nahoru zapichovací nebo stojací písmena a místo toho jsme dostali jakousi patlaninu, kterou snad dělalo dítě.... ještě že mi už odpoledne bylo všechno jedno. Jak budu mít foto tak ještě dodám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?