Příchuť dortu

Profilova fotka
Ahoj holky, budu si pect vlastni dort, bude tripatrovy a chtela bych kazde patro jinou prichut. Nechci pouzit slehacku nebo cerstve ovoce, aby nam to pres ten den nezluklo. Jake jste mely prichute vy? A snoubenec navic nema rad orisky, citrusy, kokos, takze nemuzu udelat medovnik nebo kokosovy dort s limetkovym kremem, ktery se mi moc libil.
Odpovědět
Profilova fotka
já si nechávám dělat odspod : čokoládový korpus + pařížský krém, medovník + karamelový krém, klasický světlý korpus + tvarohovo smetanový krém ( plus ovoce no)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa0605 Dekuju, ale v kazdem patre je neco, co nemuzu. Krem, orisky a zase krem. :-S I kdyz jsem Rickovi rikala, ze se prece nebude cpat kouskem z kazdeho patra, staci, aby mu chutnala jedna prichut. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli čokoládový korpus (vláčné těsto jako by na cupcaky) a višňový máslový krém. Byl to naked cake. Svatba byla vloni v tom největším vedru a nic se nezkazilo, byl skvělý celý den.
Odpovědět
Osobně si myslím, že je nesmysl dělat každé patro jiné...stejně si dá každý jen jednou, u nás i když dort zbyl si nikdo již nepřidal, jídla bylo až až. Zbytečně si tím přiděláš práci :) a zároveň pak starost při rozdělování kousků. Když bude jeden druh, tak každý dostane to, co je, bez nějakého zdlouhavého přidělování. Jinak my měli kakaový piškot, limetovo-cheese krém (šel by i bez limet, pokud nechcete citrusy, my to měli na léto aby byl víc svěží) a čerstvé maliny + malinové pyré.
Odpovědět
Profilova fotka
@miiiiisha Praci si tim fakt nepridelam, pecu porad a rada a navic jedno testo rozdelis, jednu pulku nechas jak je a do druhe das kakao - to mi opravdu tezke nepripada. A navic to muzu upect dopredu a zamrazit. Budeme mit na svatbe vegany i muslimy, moje segra je navic alergicka na jakekoliv bobule a ne vsichni maji radi hutne cokoladovo-cokoladove dorty. Zdobeny bude podobne, jako jsem ted pekla svagrove k narozeninam, akorat barvy budou bila, namornicky modra krajka a broskvove ruze.
Odpovědět
No tak jestli to máš takhle komplikované, tak asi nemá smysl se tu ptát, to si musíš sama vymyslet jaké možnosti ti zbývají :D mimochodem, tvůj dort je moc krásný, ale stejně se nikdy nezavděčíš všem, třeba u nás polovina lidí nenávidí fondant, tudíž ač by bylo uvnitř cokoliv, tak, kvůli tomu by byla půlka nespokojená :) hodně štěstí s mlsnými jazýčky.
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk Dort je nádherný, jsi moc šikovná. Určitě sem pak dej fotku vašeho svatebního :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miiiiisha O ostatni mi zas az tak moc nejde, spis o toho myho vybiravyho nastavajiciho. Proto se ptam. Libi se mi ten tvarohovy krem, vyzkousim podobny z ricotty nebo mascarpone, i kdyz jsou to syry, tady tvaroh neznaji. Je mi jasny, ze se nezavdecim vsem, ale to nikdy, proto chci vybrat prichute podle me a Ricka. Opravdu jsem se ptala jen kvuli inspiraci. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dancahruska Dekuju. :-) Tenhle byl zrovna citronovy s citronovym kremem, svagrovka ma rada citrony. :-D Urcite dam. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli ananasový a byl výborný, ale je pravda, že to byla ochucená šlehačka... ikdyž si myslím, že v červnu se ti nezkazí. My měli svatbu minulou sobotu (27.8.2016) a byl snad nejteplejší víkend v roce (přes 30 stupňů) dort byl na stole půl dne a nic mu nebylo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka No asi zacnu o te slehacce vazne uvazovat, i kdyz vsude jsem cetla, ze nic, co musi byt chlazene, by nemelo ve svatebnim dortu vubec byt. Mas uzasny recept na vlacny cokoladovy dort s naplni cookies & cream - smetana na slehani smichana s rozdrcenymi oreos. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě ten šlehačkový chutná nejlépe. Nemám ráda těžké přeslazené máslové krémy :) Díky za recept, určitě ho zkusím :) Ráda peču
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli 3 krémy: mascaropne s malinami, paříž s višněmi a vanilku s jahodami, koncem června bylo 36 stupňů (před bouřkou, takže odporný vedro :-D) a vše vydrželo ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?