Potřebuju inspiraci na svatební dort. Nemáte obrázky?

Profilova fotka
Ahojte Holky, potrebovala bych nejakou inspiraci na svatebni dort. Nemate nejake chutne obrazky? Díky moc :-)
Odpovědět
No, zkus se podívat na cukrárnu zdeňka nedvědová, je to někde na Kladně. Maj krásnej web se spoustou obrázků.
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, nějaké obrázky jsem dávala do alb z příprav :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,chutný obrázky jsou také na stránkách cukrárny Fišr.Budeme od nich brát koláčky,mají je moc dobrý a dokonce to zabalí do košíčků,takže o práci míň...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, dekuji moc za typy! Nevite jeste kde by se dali sehnat nejake vtipne postavicky nevesty a zenicha na dort?? Díky!!
Odpovědět
to haninky: mrkni do fotogalerie na serveru Svatby , je tam toho mraky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mit dort z firmy Mléčne lahůdky FishR ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ene na kolik Vás ten dort vyjde? A jaký si budete brát? A oni vám ho i přivezou? A za kolik? Mně se totiž jejich dorty taky děsně líbí, ale trošku mám strach z toho dovozu.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, to je pro me novinka. Vlozila jsem pro inspiraci www adresu a oni mi to prefiltrovali na firmu. No je to sice neco uplne jineho, ale jak myslej :-P Dort si budeme nechavat delat podle obrazku v cukrarne, kde pracuju, takze pocitam s cenou do tisice. Chci jen dvoupatrovy (60 lidi fakt nemame). Na te adrese delaji krasne dorty, ale mozna trochu predrazene. Takze na tom snad i usetrime a jeste nam ho z te cukrarny dovezou, protoze na nas chteji podivat :-) Je to dort hned z prvni strany, bily s oranzovymi ruzemi - S0045d
Odpovědět
Ahojky, ja budu mit taky dort z te firmy, jak pracuje Ene - FishR, kontakt radsi vubec nepisu, at me to necha neco napsat ;-) Budu mit tripatrovy bily s jahodama (mam ho ve svem fotoalbu), kazdy vnitrek necham udelat jinak, takze si snad prijdou vsichni na sve. Zastavim se pro nej sama, protoze mame hostinu mimo Prahu, tak ho tam povezu den predem.
Odpovědět
Profilova fotka
Verdelko, omlouvam se, jestli to tak vyznelo, ale pracuji v uplne jine cukrarne, kde mi budou delat dort podle te fotky, co mam z FishR. Jake budes mit naplne? To jsme jeste porad nejak nedoresili, tak se rada necham inspirovat.
Odpovědět
Jee tak to se Ene omlouvam :-) My mame radi lehci dorty, ne zadne maslove, takze jedno patro bude z parizske slehacky s banany a pak musim ze tri vybrat dve naplne a to z tvarohoveho kremu, vanilkoveho pudinkoveho kremu s ovocem a cokoladovym kremem, ale to si rikam, ze bude asi hodne podobne te parizske slehacce, tak myslim, ze to vyhraji ty prvni dve naplne. Jsem na to zvedava, budeme mit pres padesat hostu, takze te velikosti se nebojim.
Odpovědět
Profilova fotka
Holčiny, nemáte v plánu některá jako svatební dort medovník?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, tak jsem jukla na stránky svatebních dortů a zděsila jsem se těch cen - opravdu stojí svatební dort okolo čtyř tisíc (teda je pravda, že byly v kolonce luxusních :-( ). Tak jsem se chtěla zeptat, jak se pohybují ceny dortíků, abych věděla, na co se mám připravit. Jinak všem budoucím nevěstám přeju jen krásné a pokojné přípravny na ten nejkrásnější den :-D
Odpovědět
já měla třípatrovej dort, z kterého se v klidu najedlo 60 lidí a stál kolem 1200 a byl taky pěkný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim. Obycejne nekolika patrove kremove dorty posypane treba strouhanymi orechy a nahore postavicky se daji poridit do tisice. Pokud ale chces neco jineho jako treba marcipanovou polevu, tak si priprav rozhodne vetsi peniz. Videla jsem, jak pise Macik, tripatrovy velky dort za 1200 - s kremovou polevou, kde puvodni predstava nevesty byla marcipanova poleva. S ni by dort vysel zhruba na 1800,-.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám objednaný dort z cukrářského učiliště, bude třípatrový, ozdoby a podstavec mi zapůjčí a cena bude cca 1200,-
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem nevěděla, já se podívala na ty doporučované stránky paní Z. Nedvědové a tam jsem narazila na tyhle ceny a málem jsem omdlela :-) Nejste někdo z Liberce nebo okolí - potřebovala bych doporučit dobrého cukráře. Díky
Odpovědět
My budeme mit dort za 2.200, zda se mi to taky drahy, ale nemam cas obehavat uciliste ci levnejsi cukrarky, ani nevim, kde bych je shanela :-( Holky budete mit na dortu figurky, ci jinou dekoraci?
Odpovědět
Já doufám, že budu mít na dortě jahody ;) Jinak já si u Nedvědový vybrala fotku a donesla to na zámek, kde to předaj cukrářce. Rozhodně mi je jasný, že to nebude vypadat přesně jak na fotce, už z titulu toho, že nebudou mít ten správnej stojan, ale doufám, že aspoň styl bude podobnej a hlavně to bude výrazně levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
Já teď začala obíhávat cukrárny a určitě seženu levnější dort. Figurku bych teda taky chtěla, je to takový roztomilý. Ale taky jsme právě zvažovali ovocnej dort ( hlavně potom, co jsem je viděla na netu) a asi do něj půjdem - protože u nás máslový dorty nikdo nemá rád :-S . Nevíte teda někdo o cukráři v Liberci?
Odpovědět
Profilova fotka
Postavicky se mi moc nelibi - libila se mi jen jedna, ale nevim kde bych ji tu normalne sehnala a objednavat se mi ji nechce. Hlavne by se mi na dort nehodila - bude s bilym marcipanem a zivymi kvetinami.
Odpovědět
Profilova fotka
Bertíku taky sháním cukráře - ale v Jablonci. Sice mám několi tipů, ale nic osvědčeného :-| . Prý dělají krásné a dobré dorty v Jablonci kousek od Jablonexu a na Smržovce. A nebo není špatná cukrárna u Krtečka. Ale Liberec vůbec nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Coxo, vím, že v Liberci je dobrej cukrář Bláha (teda on má hlavně pekárny) a určitě má obchody i v Jablonci.Takže jsem na něho přichystaná, že se zaběhnu zeptat, tak bych pak dala vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor. Řešíme teď, jaký dort objednat. V hotelu, kde bude hostina dělají výborný svatební dort z lehoučkého těsta. Ani nevím, co je to za těsto. Korpus je tmavý a celý dort je nazdobený šlehačkou a posázený čerstvýma jahodama a hroznovým vínem. Bohužel se bojím toho, že šlehačka na dortu nevydrží nazdobená a než ho rozkrájíme, tak steče. Nemáte prosím někdo zkušenost se šlehačkovýma dortama? Na druhou stranu přemýšlím o klasickém dortu a třeba by každé patro mohlo být jiné (piškot "žlutý", kakaový, oříškový) nazdobené krémem a nějaká ta marcipánová kytička. Nevíte, jestli je nějaký rozdíl mezi máslovým dortem a krémovým, nebo je to to samý? Díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím, ale připadne mi, že máslový a krémový je to samý, protože krémy se dělají většinou právě z másla. Pokud se ti líbí ten dort, který můžeš mít z hotelu, tak se zeptej přímo tam, jaký to je z tou šlehačkou. Jinak já budu mít klasické krémové, v srpnu bude určitě horko jak blázen, ale od toho jsou chladničky a mrazáky, tak to snad dobře dopadne.
Odpovědět
Já teď právě řeším, jaký dort si máme nechat udělat. Svojí představu, jak má vypada z venku jsem už předala na patřičná míst, ale ještě je potřeba to doladit vevnitř a na to mi fantazie nestačí....Jaký vlastně ten dort může být? Mně napadá jen paříž, harelkýn, piškot s marmoškou a kubánskej - mám dost omezenou fantazii.
Odpovědět
Profilova fotka
No super a ted to preloz pro ty, co nemaji ani takovou fantazii :-D
Odpovědět
No, paříž je s tmavou šlehačkou, nebo spíš krémem (taky nejsem zrovna odborník ;))), harekýn je taky krémovej - dvoubarevnej, piškot je prostě rozpůlenej piškot namazanej marmoškou a kubánskej je vlastně paříž, ale s banánama.... uf, doufám, že nejsem za totálního blba, ale tohle je moje představa o těhle dortech ;)
Odpovědět
Profilova fotka
No a piškot můžeš mít promazanej i různými krémy. Korpus taky může být kakaový nebo oříškový. Pak mě ještě napadl punčák.
Odpovědět
punčák já nerada....osobně bych chtěla nějakej s minimem těsta a se spoustou krému, ale nevím jakýho. Asi to vyřešíme každým patrem jiným. Dneska cestou na chalupu asi vlítnu do nějaký cukrárny a odeberu vzorky ;)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?