Plastový stojan na svatební dort. Unese ho?

Profilova fotka
Tak jsem teda puvodne dala pozadavek do svatebnich dortu, ale preci jen je toto trochu odlisne tema. :-) mam prosbicku, mate nekdo zkusenost s koupenim si plastoveho stojanu na dort? (nasla jsem jeden v timidekoru) http://www.beremese.cz/album/view.php... (tac by mel mit prumer 28 centaku) Zvladne ten plast tihu dortu a krajeni? ...neprevazi se treba.? ..je mi jasne, ze se musi nejdriv dat dortik na ten hlavni dole, ale i tak. ...pri pohledu na obrazek mi to neprijde moc stabilni ...a jeste ke vsemu ten plast. ...aby se ten dortik nezritil??
Odpovědět
Profilova fotka
haniku, zkusenost nemam, ale taky o tom docela uvazuju. Kdyz jsem se divala do toho timidekoru, tak me ceny docela prijemne prekvapily vzhledem k tomu, ze jsem mela moznost si stojan pujcit a pani chtela za pujceni na jeden den pres 500 Kc! To si ho radsi koupim. I kdyz nevim, co pak s nim... No ale prevazit by se nemel, vzdyt je na ty dorty delany, ne? A nevite nekdo jeste jine kontakty na firmy, ktere prodavaji nebo pujcuji stojany na dorty?
Odpovědět
Ahojky :) Já jsem si ty stojany objednala a hned dva. Bude nás totiž hodně :-D Ale neobjednávej je z timidekoru, jsou tam zbytečně drahé..pokud budeš chtít, tak ti pošlu, kde jsem ho objednala z velkoobchodu za 384 Kč. Objednala jsem ho a za 1 den byly už doma :)
Odpovědět
Jinak jsou velice pevné a stabilní, doporučuji!
Odpovědět
visnery můžu taky poprosit o ten kontakt švagrová peče a potřebuje zrovna pro jednu zakázku stojan, tak mne poprosila ji ho na netu najít díky
Odpovědět
Profilova fotka
visnery. ...muzes mi tedy poslat kontakt do posty?? .....a kdyz uz ti prisel. ...vypada to aspon bytelne?? =-) ...jinak jeste bych byla vdecna nejake neveste, ktera ma uz osobni zkusenosti s tim plastem, jestli to v pohode ten stojan ustoji s vahou dortu a naslednou manipulaci....krajeni a podobny...??
Odpovědět
Profilova fotka
visnery:pošli mi ten kontakt do ip...moc děkuji
Odpovědět
Já jsem přistoupila na tyhle stojánky z prostého důvodu, a to, že budeme mít medovníky a ty se dělají v standartní velikosti a nedají se zmenšovat:)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si zase chci nechat udelat dortik (jestli to tak dopadne) na stednim ucilisti cukrarskym a oni nemaj stojany, takze si je potrebuju sehnat sama. :-) ..a pripadne do budoucna myslim, ze se budou hodit. ...kdybych chtela bejt aktivni a nekdy upect tri dortiky naraz. :-D
Odpovědět
Jedná se o firmu janvitek, napište mu mail, že chcete dva oni vám to pošlou. Je to sice velkoobchod, ale na požádání vám rozbalí krabici a prodají méně kusů:) Jen s přirážkou 15%. Tzn. těch 384 Kč.
Odpovědět
hanik: je bytelný, zkoušeli jsme to všemi způsoby:)
Odpovědět
Profilova fotka
diiiiky moc za info. ;-) ....i kdyz, teda ja dva stojany teda nechci...? ...a jeden mi asi neposlou...to uz je na velkoobchod moc, ne? ...pripadne by mohli dodat kontakt, jestli to neprodavaj do normalni prodejny, i kdyz to zalezi jestli tam zase nemaj dvojnasobnou marzi. :-|
Odpovědět
visnery: tak co, sehnalas ten stojan cos chtěla?
Odpovědět
Článek se načítá
visnery, taky budeme mit medovnik a mohu te ujistit, ze se dela mnoho velikosti. Vyrobce www.medovnik.cz ti udela dort jakej chces. Jen je problem, ze cukrarny se povetsinou neoptezuji vyrobce kvuli invidualni objednavce kontaktovat. Ja ho nejdrive nemohla tyky sehnat (chceme 3 az 4 patra), pak mi nauctovali v jedne cukrarne 2 tisice za 3 patra, ale na teto internetove adrese jsem ho sehnala za 900 Kč. Problem je jen, ze je to v Praze, coz muze byt pro nekoho problem.
Odpovědět
Profilova fotka
visnery: moc dekuji za kontakt. Moc se hodi! Ja bych si precejen chtela jeste chvili vymyslet. Nevite kde by se dal sehnat hranaty stojan na dortu? Mela bych predstavu 3 patra ve tvaru ctverce. Je to takove netradicni. A jeste jsem ho videla v jednom cukrarstvi porcelanovy, ale zas tak si vymyslet nemusim. Dekuji za vsechny rady a napady :-)
Odpovědět
hanik: prodávají i jeden stojan, když si o to napíšeš:) Neboj, mám to vyzkoušené..
Odpovědět
sasula: ale já jsem ze Severní moravy a tady se medovník vůbec nedá sehnat, jen Marlenka:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky, přečetla jsem si vaši rozmluvu na téma stojan na dort a chtěla bych se zeptat, jestli by ho někdo z Prahy nechtěl do 7.9. prodat?
Odpovědět
naše paní cukrářka si nechala vyrobit svůj stojan, protože ty plastové jsou prý nestabilní a pak jí nevěsty říkali, že se to kácelo. No, kamarádka měla taky dorty na stojanu a když jsem viděla video, jak ženich drží stojan a nevěsta krájí, tak jsem si raději nechala udělat klasický třípatrový dort, asi hodně záleží kdo to vyrábí
Odpovědět
nevíte , kde by se dal popřípadě půjčit?já jsem chtěla taky třipatrovej, ale nedaj mi tam do toho "lehké náplně", že to pak splaskne a doporučili mi stojan:(máslový krémy prostě nemůžu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, sháním teď stojan na dort jaký mám v albu (na jednotlivé dortíčky). Nevíte o nečem za rozumnou cenu? Viděla jsem na Timidekoru za 600. Nevíte o něčem za lepší cenu? Díky!
Odpovědět
Opravdu nikdo nepomůže?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
janave • Včera v 15:48 Holky, nevíte kde sehnat patrový stojan na dort ve tvaru čtverce na malé dortíčky? Díky Jana mirca18 • Včera v 15:53 Koukni se na stránky firmy Fiala Praha. Já jsem stojan kupovala tam. Myslím, že ho mám ještě v přípravném albu. mirca18 • Včera v 16:00 Je, tak v albu ho už nemám, ale zadej název firmy do vyhledávače a určitě najdeš. monilka • Včera v 16:36 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem) a nabo zkus na wilton, tam je toho spousta acimedaca • Včera ve 20:58 my ho budeme vyrábět.....teoreticky :-) nebo ho bude vyrábět manžel naší cukrářky - necháme vyřezat plast + nerezové nohy sisqa19 • Včera ve 22:12 noo, my zháňame taký tiež ale okrúhly, nie štvorcový. tiež nevieme, kde ho zohnať, príjmem každý tip do IP díky ;-) mirca18 • Včera ve 22:22 sisqa: U Fialu mají i kulaté. Dej si fialapraha před to www. za to .cz a koukni na nabídku ;-) acimedaca • Dnes v 08:09 mirca---ale u Fialů nemají žádný vhodný na ten "dortíčkový" dort sisqa19 • Dnes v 09:33 mirca18: díky moc, dúfam, že posielajú aj na slovensko ;-)
Odpovědět
my jsme taky stojan kupovali u fialy, stál kolem 600,-
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem si psala dotázek jak na fialu, tak na wilton. Uvidíme. Zatím děkuji ;-)
Odpovědět
acimedaca: a na dortíčkový dort msuí být speciální stojan =-) =-) =-) :-) :-N
Odpovědět
ja jsem ho nakonec sehnala od kolegyne z prace....ale jinak co jsem koukala tak je to hrozne drahy :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, kdyby nahodou nekdo mohl pujcit dortovy stojan se tremi ci ctyrmi patry na male dortiky, byla bych moc vdecna! Svatba je v Olomouci. Moooc dekuji i za doporuceni....ceny jsou vazne za nove stojany dost prehnane.
Odpovědět
micra: no teoreticky nemusí, ale aby to vypadlao, tak by měl být čtvercový aspon a trochu podobný tomu originálu :-)
Odpovědět
acimedaca: Viděla jsem dortíčkové dorty na různých stojanech - ve tvaru čtverce, kruhu i srdíčka. Záleží, jaký tvar mají dortíčky ;-) . Nevím, jaký je originální stojan na tyhle dorty, jelikož nikde jsem neviděla napsáno: "stojan originál na dortíčkový dort" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja uz stojan sehnala, pres kamaradku, ale kdyby nekdo chtel, tak muzu poslat kontakt na obchudek. Ja mam ctyrpatrovy, kulaty a taky jej pouziji na dorticky.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?