Pekla jste si některá svatební dort?

chci se zeptat, pekla jste si některá svatební dort? já osobně cukrárenské výrobky moc nemusim, nevěřim tomu, doma si to člověk přizpůsobí svým chutím, a dortům se věnuju docela dost, tak bych si ho ráda upekla sama... máte někdo zkušenost s tim, jak reaguje okolí, pokud se to dozví? vim, že podle pověr bych neměla... ale čert vem pověry :-)
Odpovědět
@pradlenka Už je tady někde o tom diskuze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si pekla dort sama a v pohodě...jak budou reagovat ostatní, mi bylo upřímně šumák...je to jenom pověra :)
Odpovědět
Já si ho taky budu péct sama :-) Nebo teda spíš s mamkou. Mamka dělá hrozně dobré dorty, a vyjde to mnohem levněji, než kupovat. Navíc mě ty kupované zatím málokdy chutnaly, asi jsem divná. :-) Takže uděláme s mamkou samy a bude to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si peču sama.. snažím se srazit rozpočet, takže beru 1500,- do plusu když si ho udělám sama doma. Navíc mám jaký chci, oslovila jsem 3 cukrářky a řekly mi, že dělají jen klasiku.. potahovaný s máslákem, což nemáme rádi. Podle pověr nepeču koláčky, ty dělá skorotchýňka. :o)))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si dort budu péct sama. Aspoň budu vědět co jsem do něj dala a udělám si ho podle svých představ. Zatím hledám inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak já jsem si pekla také sama, i koláčky, kremrole:) S koláčky mi pomáhalo pár známých. Je to o ušetřených korunkách a když to člověk umí, udělá si dle svého:) Na pověry nedám, pokud spolu dva mají být, spolu budou a naopak:) Lásku to nepřidá a ani neubere:)))
Odpovědět
Mně bude péct babička, takže jsem na tom podobně. Okolí reaguje naprosto souhlasně, nikdo z nich by nedal 1500 za dort, když babička peče výborné. Ta z toho má sice obavy, pekla jich totiž asi "jenom" padesát na všechny možné rodinné oslavy, takže se bojí, že to zkazí :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chci si jej péct sama. Tedy, partnerovi by se to líbilo :-D , ale i pro mě je to výzva. Dort nebude dokonalý, ale bude pečený s maximální péčí a láskou. A souhlasím se zkouškou - já už jej jednou zkušebně pekla a ještě jednou, či spíše dvakrát se do toho pustím.
Odpovědět
taky to mam v plánu :-) jak říká ad.elle - je to výzva, nebude to žádná "pásová výroba" ale originál s láskou pečený, i když nebude dokonalý. ale věřim, že jsme holky šikulky a nakonec to bude lepší než z tý cukrárny!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ad.elle taky to beru jako výzvu a budu ráda, když se povede, ale nečekám, že nebude dokonalý :)
Odpovědět
Profilova fotka
mě peče dort kamarádka, není profík, ale je dělaný s láskou jako svatební dar :) a byl výýborný, žádný hnusný krémy a suchá buchta, výborný marcipán... už máme za sebou zkoušku a musím říct, že vypadal krááásně a ještě líp chutnal :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?