Pečete si některá sama?

Zajímalo by mě, zda se to dá s těmi všemi přípravami na svatbu vůbec zvládnout, nebo jestli si mám všechno objednat u cukrářek. Nechce se mi zbytečně utrácet bůhví jaké částky za cukroví, když třeba muffiny nebo makronky apod. zvládnu i sama. Koláčky a dort budeme samozřejmě objednávat.
Odpovědět
Profilova fotka
pekla jsem jen cukroví, i když jsme měli malinkou svatbu, bylo to dost náročné. Zvlášť když se něco muselo dělat den předem, atd. Den před svatbou jsem byla úplně zbitá :-)
Odpovědět
No já bych nedoporučovala pouštět se sama do velkého pečení. Myslím, že ty makronky tě zaměstnají až dost.
Odpovědět
Profilova fotka
My pekli ale cukrovi, tudiz napeceno 14 dni pred, tri dny pred svatbou jsme lepili a polejvali to bylo v pohode, den pred jsme delali jen vejsluzky a vezli do hotelu. Kdyby to ale bylo neco co se pece den pred tak do toho bych nesla:)
Odpovědět
@denisa1511 já jsem pekla s kamarádkama den před jen cheesecake a dělaly jsme nepečené dezerty do kelímku, a i tak to zabralo celý den. Do ničeho víc bych se nepouštěla :)
Odpovědět
Budu péct věci do sladkého koutku - cupcakes, sušenky a cookies, se ségrou budeme dělat perníčky a linecká srdíčka. Budeme péct i svatební koláčky. Dort a cukroví objednáváme, něco upeče babička :-) Perníčky, cookies i sušenky se dají upéct dřív, než den před svatbou, cupcakes jsou hotové za chvilku a koláčky budou velká akce se spoustou holek, takže myslím, že to snad zvládneme. Když ne, něco prostě vypustím a holt nebudou třeba sušenky, nu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme malou svatbu. Dělala jsem si dort i koláčky den před svatbou. Zvládlo se to v pohodě ;). Záleží na tobě jak se na to cítíš a jak jsi na tom s časem. Nejsem vyučená cukrářka, ale zkusila jsem to a vydařilo se :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Jak pověra praví " cukroví by neměla péct sama nevěsta, neboť by tím dle pověr způsobila, že bude mít nouzi v manželství a uplakané děti " :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?