Papírový pytlík na výslužku s koláči

Holky, prosím Vás o pomoc....jedna z nevěst tady měla perfektní inspiraci, jak zabalit svatební koláče....měla je v papírovém pytlíku a scvaknuté klamerkou (kolíčkem), plus ještě dortovou krajku. Nepomohly byste mi dopátrat, která to byla...?? Děkuji moc.
Odpovědět
@mykolita není to přímo od této paní na fléru? http://www.fler.cz/zbozi/darkove-papi...
Odpovědět
@kou_le To je ono!! Mnohokrát děkuji...jen jsem nevěděla, že to má nevěsta z Fler...myslela jsem, že šlo o samovýrobu. Ještě jednou děkuju!!:-) A hezký den:-)
Odpovědět
Ještě to tu měla monkeym http://www.beremese.cz/blog/monkeym/a... Plus přidávám jeden ze své inspirace
Odpovědět
@azrrael Mnohokrat dekuji za reakci...a hlavne za dalsi inspiraci. Chtela jsem to prave zvladnout doma a tohle vypada realne a krasne!! Jeste jednou diky a hezky den.
Odpovědět
Pytlíčky jsou krásné, ale tak mě napadá....nebudou na nich po chvíli hnusné mastné fleky od těch koláčku??? Když si vzpomenu i na klasické košíčky, tak i když jsou kvalitně vyložené ubrouskem a třeba i z voskovaného papíru, tak se na nich dělají mastné fleky. :-| Asi bych se toho dost bála... Nejlépe asi použít dovnitř třeba klasický igelitový pytlík a až pak tento hezký. Ale to už není tak úplně ono... Nenapadá mě řádné rozumné řešení, jak tomu zabránit.... =-)
Odpovědět
@miki_v taky mě to pak napadlo, ale když se podíváte na stránky Fler, které tu k tomu dala kou_le, tak paní tam má v ceně právě papírové pytlíčky, igelitové pytlíčky dovnitř a další věci....takže určitě to bude takto pojištěné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty fleky nevím, ale přijde mi to trochu neskladné. Takhle když není vidět dovnitř tak se ty koláčky snadno rozmačkají. Možná by to bylo lepší do fólie
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?