Ovocný svatební dort - budete mít, měli jste, chcete?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty:-) Chcete taky ovocný dort? Často jsem tu viděla i fotku...partový olemovany rulickama čokolády nebo možná cukrarske hmoty. Máte zkušenosti? Neroztece se v teple?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost nemám, ale taky se mi moc líbí. Viděla jsem jahodový s čokoládovýma ruličkama. Paní v salonu mě ale upozorňovala na to, že ty samotné ruličky, co jsou kolem dortu, jsou dražší než ten dort. My půjdeme do klasiky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já bych taky radši ovocný dort, takový ty smetanový s marcipánem to není nic pro mě, nechutná mi...ale asi pravděpodobně do toho klasického s marcipánama půjdem jako do svatebního, ale určo tam budem mít i ovocné které mě moc chutnají a svatební si nedáám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to je asi dobrej nápad udělat dva :) viděla jsem i s hořickýma trubičkama :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, take chceme ovocny dort. U nas ale moc svatebnich ovocnych dortu nemaj, tak si nechame udelat ovocny a na to dame svatebni postavicky a mame to.
Odpovědět
Profilova fotka
@utinkaaa ahoj, pokud paní ruličky kupuje hotové, tak má pravdu jsou drahé, ale pokud si je vyrobí sama, tak je to cenově v pohodě - na youtube je moc hezké video, jak na to - ale příjde mi divný takový přístup cukrárny.... :-)
Odpovědět
Ahoj,taky plánuju ovocný moc se nepotrpíme na ty krémové :-| .Svatbu má v červnu to zrovna budu úroda jahod, které máme rádi tak je o dortu rozhodnuto, viděla jsem tady jednu fotku, tak mě moc nadchla, ale teď jí momentálně nemůžu najít, :-( jinak bych jí sem dala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?