Ovocný lehký dort - není 1500 Kč moc?

Ahojky máme vybraný ovocný dort podobný tomuto na fotce akorát místo marcipánového lemu by jsme si představovaly z čokoládových kousků ,, rám´´ . Dort by měl být pro cca 35 lidí. Známá která nám má dort dělat si řekla cca 1500,-. Není to moc na to že není profesionálka? Popř nevíte o někom z okolí Nové Paky, Jičín, Dvůr k.n.l., Hradec Králové? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že je to dobrá cena... já se setkala s cenou kolem 4 000. Udělá nám ho sestřenice, peče výborné dorty a vypadají luxusně, takže nakonec tohle řešit nemusíme, ale mysllím že 1500 je fakt dobré.
Odpovědět
@martiina_k já právě že jsem tu parkrát zahlídla ceny 700-900 tak mě to krapet zaskočilo :-(
Odpovědět
Určitě je to dobrá cena.. Ceny dortů se pohybují i hodně výš.. ;)
Odpovědět
Určitě je to dobrá cena, zvlášť, pokud je třípatrový.. Takže bych dál nehledala a svěřila to té známé...
Odpovědět
no já teda nevim, ale mně to přijde hrozně málo, za to nemůže nakoupit ani suroviny nebo pochybuju o kvalitě..
Odpovědět
Profilova fotka
krásná cena!
Odpovědět
Profilova fotka
Cena je celkem reálná pro dort, který jena obrázku, u tohoto dortu ale nejsou boky z marcipánu ani jiné potahovky, ale z krému. Pokud budou boky z čokolády, připočetla bych cca 250 korun navíc (tj. asi 1,5 - 2 kg kvalitní čokolády)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je to perfektní cena. Taky chceme ovocný a máme příští týden schůzku kvůli kalkulaci. Odhadem říkala 2000,-- pro cca 30 lidí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
@metallico_mondo pekny den :) muzu se zeptat na kolik Vas tedy ve skutecnosti vysel svatebni ovocny dort ? Je mozne zaslat foto, jak dort vypadal a kolik cca vazil? :) Planujeme neco podobneho a tak shanim info, kdo kde a za kolik :) predem dekuji za info.
Odpovědět
@metallico_mondo 700- 900 Kč Vám kolikrát nestojí ani obyčejný narozeninový, takže cenu 1500 bych brala všemi deseti.....
Odpovědět
Pár dortů jsem už upekla, ale cena 1500,- kč za takový dort mi připadá opravdu hodně nízká, v podstatě vám ho udělá zadarmo a troufla bych si říct, že na tom i tratí, protože suroviny jsou drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych jenom ráda podotkla, že je to příspěvek z roku 2013 a podle tehdejších cen bych se asi už dneska neorientovala.. Dneska by těch 1500 za takový dort padlo na náklady, takže pokud vám někdo nabídne podobnou cenu, dost bych se bála provedení i složení. :D
Odpovědět
Článek se načítá
@marina2018 Dobrý den, dort byl nakonec dvoupatrový, kolik vážil už nevím :-D ale žákladna byla o průměru 26 cm cca. Foto momentálně dodat nemohu. Cena byla těch 1500,- ale jahody a boruvky jsme si shanely samy jinak vše v té ceně. No, byl pěknej i když uplně odvařená jsem z něj nebyla, trochu nakřivo atp :-D ale chuťově byl moc dobrý a všichni z něj byly unešený jak je krásnej´ a vím že to bylo upřímný a ne jen abych z toho nebyla na nervy ( což sem nebyla ) . Jsem ráda že jsme za kus žvance nedaly majlant protože pro nikoho z nás nebyl dort středobot svatby a svůj účel splnil víc než dobře :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?