Ombre cake, kdo dělá v Praze?

Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte o nějaké cukrářce nebo cukráři co dělá ombre dorty? Nenašla jsem tady ve fóru nic a na netu kupodivu taky ne..Jen samé zahraniční fotky a odkazy :-| Strašně se mi to líbí, tak bych si ho chtěla nechat udělat a zajímá mě samo i cena pro 60 lidí, ale fakt nevím na koho se obrátit. Profláknuté cukrárny co dělají svatební dorty tyhle trendy nejspíš moc nesledujou a všude jsou marcipánový klasiky, který už jsou okoukaný :-) Děkuju moc za tipy 8-)
Odpovědět
Ahoj, nevim, jestli to dela, ale zkusil abych Zuzku Dvorakovou, domaci laskominy, dela naprosto luxusni veci, tak bych ji zkusila napsat. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ombre znamená francouzsky stín a dorty zdobené ve stylu ombre jsou stínované většinou tón v tónu od nejtmavší po nejsvětlejší. Toto lze uplatnit při barvení korpusu, potahové hmoty nebo třeba i při krémovém zdobení. Nevím, jaký typ dortu přesně sháníte, ale třeba bych vám mohla nabídnout své služby. Pokud budete mít zájem, podívejte se na můj web. Hezký večer!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Zkus francouzské cukrářství Saint Tropez (tam máme netradiční dort my) nebo Mon Chocolatier (nenech se zmást, dělají i svatební dorty, nejen čokoládu). U všech očekávej spíš vyšší cenu, ale výsledek pak rozhodně stojí za to! ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?