Ochutnávka

Holky, prosím, poraďte, kde v okolí Chlumce nad Cidlinou nabízejí ochutnávky dortů? Bojím se cokoliv si objednat, když nevím, jak to bude chutnat...děkuji za tipy
Odpovědět
Kdyby jsi chtěla v okolí Hradce Králové tak Ujezd u Černilova, paní Skákalová. Byli jsme v sobotu a jsme nadšený :-)
Odpovědět
a to paní dělá doma nebo má cukrárnu? A můžu poprosit o kontakt? Děkuji
Odpovědět
@dead_cat prosím o kontakt.Děkuji
Odpovědět
@agatavolna v dnešní době mi to přijde jako standard - ochutnávka dortů. Neboj se, někam zavolej, zeptej se na vzorky a jeď ochutnat:-)
Odpovědět
@agatavolna https://www.facebook.com/Vyrobnalahud...
Odpovědět
Profilova fotka
Cukrárna v Rohovládové Bělé.... Není to úplně u Chlumce, ale alespoň směr je podobný. Na ochutnávce jsme tam byli a paní byla moc příjemná a ochotná.
Odpovědět
@viki83 právě, že jsem měla domluvenou cukrářku a ona mi teď sdělila, že na ochutnávku nemá čas:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@agatavolna Jak ze nema cas? snad jestli normalne pece, tak neni problem udelat jednou o trochu vic testa i kremu a dat kus na ochutnavku.. ja treba vubec netrvala na ochutnavce konkrektnich prichuti, jen jsme chtela ziskat obecny dojem jak pece, taky byla hodne vytizena, tak mi dala jen vedet kdy kde ma nejakou akci a ze mi da zdarma krabicku toho co na ni pekla.. tohle povazuji celkem za samozrejmost.. takove ty ochutnavky jak v americkych filmech, kdy jen na ochutnavku pripravi specialne pet dortu, to chapu ze na to bezna cukrarka kapacitu nema
Odpovědět
My jsme měli ochutnávku domluvenou asi 14 dní předem.Paní měla dva dny jen ochutnávky a dostali jsme z každého výrobku.Vysvětlovala, že to jinak nejde protože každý chce něco jiného tak to dělá jednou měsíčně a je v ní všechno.Tak že záleží asi na paní cukrářce jak je vstřícná.My byli velmi spokojeni
Odpovědět
@dead_cat děkuji, určitě zkusím zkontaktovat:-)
Odpovědět
@agatavolna neni zač :-) my jsme spokojeni a cenově min. o třetinu levnější než v Hk
Odpovědět
@agatavolna Tak do toho bych nešla. Pokud nemáš od někoho reakci na její tvorbu a popř. si nemůžeš od ní ani nic koupit...My jsme měli dort od Zuzky Dvořákové z Prahy 6 - spolupracuje s FOOD a je poměrně dost známá cukrářka a v klidu si na nás čas udělala - neříkám, že jsem ji neměla zamluvenou dlouho dopředu - v lednu byla ochutnávka a v srpnu svatba, ale prostě dělá to profesionálně a chce aby měla na všechny nevěsty čas.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ona i reakce od někoho může být zkreslená, každý má jinou představu chutí, co jeden vychválí, může být pro druhého nicmoc...ochutnávka je prostě ideální a měla by být, když chcete mít jistotu, že to bude tak, jak chcete! My jednou ochutnali od Dorty Kladno a už jiné na různé oslavy nebereme, jen zkoušíme různé příchutě a vždy mají úspěch. A co vím, i když paní nemá nouzi o zakázky, doporučení a je nutno objednávat hodně dopředu, ochutnávky dělá taky.
Odpovědět
Profilova fotka
@viki83 zuska dvorakova uz bohuzel nepece.. Mela jsem ji obednanou od srpna a po vanocich mi napsala ze skoncila..:(
Odpovědět
@1nelinka coze? Opravdu? Pritom mi v lete rikala, jak to ma rada, ale je fakt, ze toho mela silene moc, ale to se na kvalite vubec neukazalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka psala mi ze to tak moc zasahovalo do rodinneho klidu ze musela dat prednost rodine a peceni ukoncit:( ale nastesti mela jeste volno pani Krupickova z ceske lipy na kterou tu nevesty peji jen samou chvalu tak sladke budeme mit od ni..
Odpovědět
@1nelinka jeejda, tak to me mrzi,aalee chapu ji. tak aat se dort vydari, kdyztaak mam i jine kontakty,kdyby ti to vyhorelo. 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka moc dekuji si hodna .. Nevesty tu pani krupickovou hrozne moc chvali tak doufam ze to vsechno klapne..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?