Nejlepší svatební dorty Praha a okolí. Doporučíte?

Profilova fotka
Sháním odkaz na nějakou dobrou a ne moc předraženou cukrárničku, která dělá výborné dorty. Ne takové ty hutné šlehačkové, nebo dusivé :-S Pokud možno s možností objednávky na zakázku.. (barva, tvar, naplň)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj Efe, dobré dorty dělá Café Lemon. Pokud byste nechtěli vyloženě marcipánový třípatrák (což nechcete), tak si myslím, že by to s nimi šlo. Nám je agentura moc nedoporučovala kvůli složitější komunikaci, ale já jejich dorty miluju a věřím, že by to snad nepodělali :) http://www.lemon-dorty.eu/katalog
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, zkus Beacakes, je to v Průhonicích a podle mě je to paní, která je v důchodu a peče na zakázku. Jejich dorty vypadají moc krásně a není problém cokoliv.
Odpovědět
Ahoj, já už jsem to tu někde psala, ale doporučím ráda znovu: Erhartova cukrárna na Praze 7. Skvělé lehké tradiční i italské dorty, cena přiměřená si myslím.
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporučuji Erhartovu, mají opravdu vynikající dorty, vytvoří cokoliv. Cena je ale maličko vyšší, každopádně toho nebudeš litovat :-D
Odpovědět
Ahoj, nejlepší svatební dorty jsem našla u Anny Magdaleny. Úžasné dorty !!. Vytvoří cokoliv, aspoň mi to tak přijde :) Nedělají takové ty máslové těžké hnusy, jak píšeš, :-D , ale lehký krém a náplně. Nechávala jsem si od nich dělat , měli jsme velkou svatbu a byl prostě kouzelný, úžasný a krásný. Můžeš si u nich domluvit ochutnávku před svatbou, dělají i výborné svatební koláčky a další věci. Opravdu je nemohu než doporučit, ta jejich Anička je moc milá a dobře ti poradí. Ona je snad vítězka nějakých soutěží v cukrářství nebo co. Když si zadáš Anna Baštýřová nebo Anna Magdalena tak ti vyjede. Zkus a uvidíš. Mají i velmi dobré ceny podle mě a na našem dortu se o ceně dost diskutovalo. :-D Ať dobře vybereš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatební dort z Erhartovy cukrárny, nechavám tam i dělat narozeninové. Chuťově jsou naprosto bezkonkurenční. Žádné sedlé, těžké. Zatím mi vyrobili snad všechny možné náplně, co jsem si vymyslela a opravdu moc dobré. Minule jsem nechala narozeninový dort pro manžela nazdobit plně dle jejich fantazie. Nechtělo se mi to vymýšlet. No a výsledek byl ten, že už nikdy nic vymýšlet nebudu, protože když mi dort ukázali, tak za mnou celá řada jen v úžasu pokyvovala. Fakt nádherné, bych nečekala, co dokáží s dortem udělat :-D Jinak kamarádka, co dorty nejí, si na naší svatbě kousek vzala a pochválila ho :-o :-D Akorát ceny jsou myslím trošku vyšší, ale jinam už pro dorty nechodím ;-)
Odpovědět
Výborné výborné a luxusní dorty mají ve Staré Boleslavi: Terezčiny domácí dobroty. My od ní měli svatební dort + koláčky a do teď o tom svatebním dortu svatebčané mluví ;-)
Odpovědět
Dobry den, neznate v Praze cukrarnu nebo pekarnu, kde delaji slane kolacky na oslavy a svatby? Sladke kolacky nechceme, protoze budeme mit svatbu v cervenci. Dekuji.
Odpovědět
Ahoj, já na sladké tedy moc nejsem, ale má kolegyně, která je naopak hodně na sladké a jen tak něco jí "nevoní" :-), básní o cukrárně Marcipánka (Praha 9), kde si koupila i svatební dort. Když jsme měli cestu kolem, nedalo mi to a stavila jsem se tam pro dorty a musím řict, že byly opravdu skvělé. A jak jsem zjistila, stala se i cukrárnou roku 2007. Na webu mají fotky některých dortů včetně cen, ale prý jde vyrobit i podle vlastního přání. Jinak přeji hodně štěstí! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by pro Tebe nebyl problém dojet do Jílového u Prahy.Tak Ti pošlu kontakt :-D
Odpovědět
Jestli chceš pošlu ti do IP kontakt na cukrářku, co dělá úžasné dorty za skvělé ceny. Můžeš si vymyslet, co chceš a udělá to. Bydlí kousek za Prahou,ale doveze kam budeš chtít a sejdete se v Praze. Mě pekla dort i koláčky na svatbu a nemůžu si jí vynachválit. Měla jsem dort celý bezlepkový,protože mám bezlepkovou dietu a nikdo by to nepoznal. Dokonce všichni říkali,že to byl nejlepší dort,co jedli. A jinak byl s tvarohovou náplní a ovocem.
Odpovědět
Profilova fotka
já z vlastní zkušenosti doporučuji cukrárnu panenka v Tuchlovicích u Kladna - už leta od ní objednáváme a spokojenost maximální
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Sháním minidezerty a kanapky za dobré ceny - Praha a okolí nevíte o někom? prosím do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít tento dort od paní z Litoměřic, vyjde na cca 4000 - spodní část 34 cm a horní 24 cm, osvěžující náplň s jahodami a malinami + klasika lepená mermaládou a máslem (nemusím tvaroh), není sladký.
Odpovědět
Doporučuji DD dorty, ulice Jeremenkova. Skvělé chuťově a vzhledově. Velký výběr. A hlavně tam mají cake boxes co se složí do tvaru dortu, nádhera..
Odpovědět
Taky jsme měli dort z DD - včetně chlebíčků a minidezertů. Všechno bylo výborné a jen se zaprášilo :-)
Odpovědět
@efe kamarádka s dělala dort od BeaCakes a můžu říct, že moc výborné. Udělají krásný dort a za měně peněž než Erhart a jemu podobní. My už jsem taky objednali, budemmít krásný s živými květy, Zkus www.beacakes.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my museli na poslední chvíli sehnat dort a koláčky jinde než bylo primárně domluveno a na internetu jsem našla Cukrářské učiliště Chabařovická... a musím říci, že to bylo VÝBORNÉ ! Koláčky byli luxusní, dort výborný a krásný a hlavně ta cena. Za 3 kila koláčků a 1 třípatrový dort jsme zaplatili 2,5 tisíce. Což je skvělé, takže jsem ve finále byla šťastná, že to tak dopadlo. jediná nevýhoda je, že je to škola a řídí se samozřejmě prázdninami, takže v létě asi žádný dort ani koláčky nedostanete :-)
Odpovědět
můžu doporučit Mléčné lahůdky FishR s.r.o. ;-) tohle byl náš svatební dort a byl úžasný jak chuťově,tak vzhledově!!!! foto z internetu a foto dortíku z naši svatby :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Pred 2 lety nam delali svatebni dort v Cukrarne Victoria v Praze 3 & dovezli na misto. Take nam nechutnaji kremove dorty, tak jsme meli COKOLADOVY dort s merunkovou marmeladou potazeny bilym marcipanem - UZASNE!!! Jeste jsme si rekli o cokoladovou polevu a servirovali jsme kazdy kousek stroskou cokolady. Vsechny talire byly vymetene i presto, ze jsme meli 4 chody pred dortem. Bylo to poprve, co takovy dort delali, ale odvedli skvelou praci - doporucujeme jak cukrarnu, tak napad.
Odpovědět
Ahoj, já jsem také slyšela velkou chválu na Erhartovu cukrárnu, takže určitě pro dortík půjdu tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já mám výbornou zkušenost s dorty cukrárny Mata de Cacao,majitelka Lucie Průšová..Výbírala jsem tam dorty na bratrovu svatbu,pak na přítelovi narozeniny.Takže Pokud šlo o výběr dortu na mou svatbu,měla jasno :-)
Odpovědět
Za nas Erhartova cukrarna, naprosta spokojenost se vsim, vcetne dodani na misto :)
Odpovědět
My máme objednaný dort z cukrárny/restaurace Fregata v Měchenicích, vždycky jsme tam byli spokojení, tak snad i tentokrát ;-)
Odpovědět
tak jestli můžu po všech útrapách s dorty, tak nejelegantnější a luxusní dorty dělají v Kladně. Mrkni na e-party.cz.
Odpovědět
Tak hlavne ne dort z Marcipanky, je to snad ta nejhorsi volba, jelikoz, mne dodali svatebni dort, ktery byl misto bile barvy, zazloutly a nic jako v katalogu a majitel strasne sprosty. Bylo to zklamani nasi svatby, jinak svatba super.
Odpovědět
Já jsem byla včera v Erhartově cukrárně, dali jsme si tam dva dortíky, takový, co by se dali udělat jako svatební dort a docela mě to zklamalo :-( Měli tam i koláčky, tak jsem si jich pár koupila a taky žádný zázrak. Minulý týden jsem byla na ochutnávce v Anně Magdaleně a to bylo lepší! A ještě na můj dort mi udělali kalkulaci víc než o 1000kč levnější. Tak půjdu asi do nich. Ale koláčky mi nechutnaly ani u Magdaleny, tam musím ještě sehnat někoho jiného...
Odpovědět
Ahoj holky, moc se mi libi dorty od Hajka a Bousove a rikala jsem si, ze by se tomu "svatebni" raz dodal takovym tim tripatrovym stojanem, ktery bych si nechala od kvetinarky nazdobit stejne jako svatebni kytku a na nej bych pak mohla dat tri libovolny dorty, ALE...nevite nekdo kde by se dal sehnat ten stojan (tripatrovy na kulaty dorty)? nejradsi kdyby mi ho nekdo pujcil proti vratny zaloze, netusite jak to funguje? diky moc macawi
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pitrulino, ten je boží, přesně podle mého gusta? Omlouvám se za dotaz, ale kolik dort stál, prosím tě? Šmíruju na webu A.M. ale cenu neuvádějí :-( Pokud neseženu nic lepšího, půjdeme do nějakého obyč od Hájka a Boušové. Miluju tu cukrárnu! Dort sice nebude vypadat svatebně, ale bude vynikající. Jsem rozhodnutá použít jejich minidortíky jako výslužky. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?