Nechci "zvací" koláče! Alternativa?

Profilova fotka
Ahoj, vůbec se mi nechce dávat "zvací" koláčky, chtěla bych něco jiného, ale co? Napadl mě nazdobené sklenky medu či džemu. Nebude to blbé?
Odpovědět
my jsme dostali jednou s oznámením perníček
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že jsou velice pěkné mini cupcaky v dárkových krabičkách nebo mini dezerty...viz fota pro Vaši inspiraci :-) Je to něco úplně jiného ...je to jemné, decentní a zároveň i romantické :-) Navíc, vše se dá krásně svatebně zabalit...
Odpovědět
Profilova fotka
My třeba nedáváme nic, jelikož tuhle tradici jsem ani neznala, tak proto.... přijde mi to i divné :-) Snad něco vymyslíš :) Myslím, že ten med nebo džem je super nápad, zvlášť, když by byl domácí :)
Odpovědět
Jiný kraj,jiný mrav.U nás se např. zvací koláče vůbec nedávají,že se to někde dělá vím až odtud.Ale pokud je to někde tradice,asi bych zrovna tuto dodržela,není nutné se odlišovat za každou cenu zrona v tomto bodu...Však je to pěkný zvyk
Odpovědět
Profilova fotka
@mellifluent jak píše @ilonkaseda u nás se taky nedávají, pokud je nechceš nedávala bych je. Pokud chceš hostům dát něco jiného tak bych do toho šla. Je to vaše svatba a nic nebude "blbé"
Odpovědět
Pernicky na spejly
Odpovědět
luca44 nic proti, ale na špejli
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, zase je mi blé dojet den předem k němu a dát jim tam jeden cupcace :) No musím se poptat u nás v rodině to určitě nikdo vyžadovat nebude a u přítele asik ano :)
Odpovědět
Ty jo, tak na toto jsem ještě ani nemyslela, ale nápad s džemem nebo meden se mi líbí moc!! :-)
Odpovědět
Vím, že si u mě snouenci objednávali minidezerty na zvaní na svatbu. Ale vymýšlet jinou alternativu? Záleží na tom, jestli to chcete brát vtipně - můžete jim dát zavařovačku naplněnou ve vrstvách sypkými surovinymi na koláč (litá buchta - mouka, cukr kypřící prášek, vanilkový cukr, třeba rozinky, oříšky, lentilky...) s receptem co potřebuju na upečení koláče. To mi přijde vtipný, práci to dá taky, ale ne takovou:-D A když tak o tom přemýšlím, možná bych to mohla taky zkusit...
Odpovědět
@gachna to je super nápad :-D My jsme zatím zvali každého něčím jiným. Někoho domácím koláčem, jiné chipsama a pivem :-D Koláčky doneseme jen do práce a nejbližším.
Odpovědět
@gachna Ještě fotka, jak by to mohlo vypadat - jen pro představu:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@anabelkaaa Ale, tak to je taky super, každému co má rád:-)
Odpovědět
Za mě určitě kolačky ANO:) A myslím že to i vyjde nejlevněji. Teď chtěj na všem vydělat,ale nejlepší je se vrátit k tradicím, teda aspoň v něčem:)
Odpovědět
já si taky myslín že koláče.Jeden cup cake za 80 kč a je to pro jednoho. .Koláče jsou klasika a určitě to vyjde levněji
Odpovědět
cupcakes :-) 80 kc je trochu dost za jeden.... měli jsme taky cupcakes do vysluzek :-)
Odpovědět
no nevím brala jsem to i s cenou té krabičky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?