Ne marcipanovy dort ani naháč! Ukazte jine dorty (ovocne)

Nechci marcipanem potáhly dort ani naked cake (naháč). Ukazte jine treba ovocne dorty 😉
Odpovědět
Můj favorit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
panna cotta!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chci nabidnout Vam nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty, cupcakes, cakepops a rucne zdobene svatebni susenky. Dnes jsme predali prvni dortik nove svatebni sezony, neni potazeny fondanem. Je zdobeny kremem a zivymi kvetinami. Podivejte se na nas profil a nevahejte nas kontaktovat :-)
Odpovědět
@handa92 Mám ten samý :-). Už Vám ho cukrářka nacenila? Já stále čekám kolik mi za něj řekně.
Odpovědět
My budeme mít medovník, oblíbený celou rodinou :-) Tj. klasický vzhled medovníku, dozdobený pouze živými květy. Určitě se nehodí všude, ale máme svatbu ve stodole, tam to svěle zapadá. Od "naháčů" nás úplně všichni zrazovali, chtěla jsem ho původně. Obzvlášť v teple se může i zbortit, špatně se krájí, hodně špatně se převáží... Ale jsou krásné. Dorty zatřené krémem jsou podle mě dobrou alternativou, není to ani tak časté a jsou krásné.
Odpovědět
@papayaa My budeme mít svatbu až příští rok, takže jsem zatím cukrářku neoslovovala. Můžeš pak dát vědět, na kolik vyšel ;-)
Odpovědět
Taky jsme nechtěli náháče nebo marcipán, takže my budeme mít tzv. drip cake (dort polévaný čokoládou), potřený bude meringue krémem (prý je to krém z pusinek). Hodně podobný jako dole na fotce, barevně bude spodní patro světle modré, prostředek světle žlutý a vršek slonová kost. Zdobení: maliny, ostružiny a sněhové pusinky. :-) Uvnitř budou taky maliny a ostružiny. Krémy máme 3, v každém patře bude jiný (oreo s bílou čokoládou, raffaello a red velvet)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame v planu ovocny s cokoladovymi trubickami na bocich.
Odpovědět
Profilova fotka
Já plánuji tento.
Odpovědět
@morrighan ty jsem puvodne taku okukovala, libi se mi s trubickama na bocich a treba malinama nebo boruvkama nahore. Jsou nadherne. Nakonec ale klasicky "patrovy" dort vubec nebude, misto toho jsme se rozhodli pro nekolik ruznych cheesecaku (mentolovy s cokoladou a boruvkama, malinovy s pannacottou na citronovovanilkovem korpusu, a limetka-pomeranc-passion fruit) nazdobenych kvetinama :-)
Odpovědět
@morrighan Ten měla moje sestra na své, kterou měla 7.7., byly 38 stupnové vedra a trubičky tály, padaly dolů a dort se lehce bortil. nechci zrazovat, jen píši zkušenost.
Odpovědět
@morrighan Ten jsem taky chtěla, ale nelíbí se muži a cukrářka varovala, že se to bortí, jako naháče... takže máme klasickou marcipánovou zrůdnost, do které se můj muž zamiloval a já ji nenávidím :D :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lulu_84 Super napad, cheesecakes jsou parada, kdyz jsou kvalitni. :-) @papayaa, @martina - Taky s tim pocitam, ze se to bude bortit, toz aspon bude o zabavu postarano hned zkraje. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Velký Cupcake a mini pro ostatní..bylo to skvělý:o)
Odpovědět
Náš dort, každé patro jiná přichuť, na povrchu krém z mascarpone :-)
Odpovědět
@evik_svistik na kolik vyšel prosím ?
Odpovědět
@lenkaspedice u dortů se většinou platí podle váhy, náš měl 10kg, a stál myslím 4500Kč, ale záleží, kolik budete mít hostů, zda potřebujete menší nebo větší :-)
Odpovědět
DĚKUJI,UŽ MI Z TOHO VŠEHO JDE HLAVA KOLEM :) Hostů 30 a nemám ponětí,jak velký objednat:(
Odpovědět
@lenkaspedice my máme pro 40 lidí za 3800,- (3 patra)
Odpovědět
@lenkaspedice Stačí 2 poschodový čtverec a poněkud hodně levněji vyjde
Odpovědět
@lenkaspedice počítá se přibližně 150 - 200 g dortu na osobu :) Takže šestikilový dort by měl být pro 30 hostů úplně dostačující :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli tento
Odpovědět
@digi94 děkuji,absolutně nemám představu :)
Odpovědět
@spunt00 děkuji mooooc :)
Odpovědět
@fajfik děkuji moooc :)
Odpovědět
@thereeesss ten je moc hezký,to by se líbilo našim,zřejmě budu koukat také po takovém s ovocem:)
Odpovědět
Profilova fotka
Od nás tento ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejvíce chutná klasika - čerstvé ovoce s kvalitní čokoládou v elegantním provedení, motiv zdobení může být různý - od jarních kvítků, anemonek, podzimních bobulek až po vánoční cesmíny...Záleží na fantazii zákazníka...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?