Náplň do dortů

Mohu poprosit o inspiraci náplní do dortů? Nějak se pořád nemůžu rozhodnout. Ráda bych jedno patro mascarpone s malinami a to další asi višně v nějakém dobrém čokoládovém krému. Jaké náplně jste měly vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se nemůžete rozhodnout, poproste v cukrárně o ochutnávku. Dnes už je to běžné a určitě vám to pomůže. Já jsem si přála dort lehký, vanilkový s lehkým jogurtovým krémem, jahodami a obložený bílou belgickou čokoládou. Horší dort jsem nejedla :-D
Odpovědět
Když mi to nemáme z cukrárny, ale dělá nám ho jedna známá. Takže s tou ochutnávkou to bude trošku problém :-) . Ale je mi líto, že se dort nepovedl.
Odpovědět
My zvolili každé patro jiné a všechno v takovém tom lehkém stylu (žádný hutný máslový krém a spousty těsta). Vrchní patro byl jogurtový krém s borůvkami (měli jsme svatbu do fialova, tak nám ty borůvky přišly jako dobrý a celkem originální nápad), další bylo čokoládové a poslední bylo ala krtkův dort (banány a na nich tvarohový krém s čokoládovými hoblinkami) a celý potažený fondánem. Chuťově naprosto perfektní. :-)
Odpovědět
Hmm, děkuji za inspiraci. Ten banán mě vůbec nenapadl. Taky budeme mít svatbu do fialova :-)
Odpovědět
Višně jsou úžasné k pařížské slehacce,skvělé jsou taky krémy ořechové,kávové, karamelove...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?