Naked dort

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s naked dortem. Kolik Vás tak stál a jestli je to dobrý nápad si pořídit tento dort na svatbu. Děkuji :)
Odpovědět
Taky by mě zajímaly zkušenosti ostatních. Tyhle vysoké naked dorty na mě působí dojmem, že se musí hrozně špatně krájet (resp. že je těžké je nakrájet hezky), ale možná se pletu...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou úžasné, strašně ráda je peču i doma a vždycky mají velká úspěch. S fondánem bych nepochodila a ani nechci :-D Co se výšky týče, netřeba mít strach - nás bylo na svatbě 40 a stačil dort s jedním patrem (1+1), řekla bych, že tyto už jsou pro pořádné množství lidí. Je ovšem potřeba najít si šikovného cukráře, aby byl výsledek opravdu podle představ. A přidávám své album s inspirací a fotkami naked cakes - http://www.beremese.cz/blog/ad.elle/a... a také svůj nejoblíbenější recept na dortík na fotce - http://www.veganotic.cz/clanky/212-sk... :-)
Odpovědět
já se na to ptala cukrářky a řekla mi, že mi ho klidně udělá, ale na letní svatby nedoporučuje....holt prostě ten marcipán to drží u sebe, bez něj to v teple rychle ,,taje"
Odpovědět
Profilova fotka
Na druhou stranu, my měli dort v lednici až do jeho rozkrojení - podle mého není nutné jej mít "na výstavce" po celou dobu hostiny a pak by to měl zvládnout i bez potahové hmoty...
Odpovědět
V létě je teplo.Fondan drží vše v celku.
Odpovědět
Měla jsem bezlepkový naked dort. Byl výborný. Krém z mascarpone. Všem moc chutnal.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?