Nahatý dort v listopadu.

Holky, budu dělat nahatý dort v listopadu. Jaké na něj dát ovoce (koketuji s myšlenkou dát na něj i květiny) v listopadu? Bude to dort k příležitosti 1. narozenin. A bude větší kulatý tvar. Děkuji za nápady, popř fota. Pěkný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ten nadpis me rozesmal a neda mi to napsat, ze v listopadu mu bude nahatymu zima :-D Ja na listopadovy narozeniny delala podzimni (listy atd) ale s marcipanem.
Odpovědět
Tak v dnešní době se dají čerstvé borůvky, maliny apod. koupit téměř kdykoliv. Cena asi příznivá nebude, ale tak zase s kompotovanýma broskvema by to nebylo ono :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ono opravdu v dnesni době může být jak čerstve ovoce - jahody, maliny, fíky, květiny nebo kombinace všeho :-) da se polit čokoladou, přidat třeba makronky. Myslím, že naked cake v listopadu je jen méně nachylný ke skáze, ale jinak není limitovaný ničím.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo coko nebo karamel,skorice to ve mne evokuje barvy podzimu/zacatku zimy. Napadly me brusinky na ozdobu ale to v CR moc neni,ale nebala bych se ani ostruzin treba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít naháče koncem září na svatbu a necháváme si ho dělat a lá marlenka posypaný oříškama a semtam skořápku vlašáku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?