Na kolik vás vyšla ochutnávka svatebního dortu?

Ahoj. Jen orientacne by me zajimalo, na kolik cca vas vysla ochutnavka sv.dortu a jakou formu jste zvolili-minidortiky s pozadovanou naplni i korpusem? Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ochutnavka dortu zdarma, mame na vyber naplne a vse, pani cukrarka nam upece tri na zkousku podle naseho vyberu a jeden bude ten finalni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja dostala zdarma na ochutnavku tri ruzne cupcakes, nepotrebovala jsem ochutnavat konkretni prichute, slo mi spis o vyzkouseni jake od dane cukrarky jsou. Na veletrhu nebo i pres svatebni agentury nabizeji cukrarny ochutnavky svych vyrobku zdarma, takze ja bych asi za ochutnavku nebyla ochotna platit..
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme jí zdarma, a ochutnali jsme dva druhy korpusů a dva druhy náplní, fondán, marcipán, belgickou čokoládu - tmavou a světlou, a další jiné věci, už si ani nepamatuju co. Plus tam měli ukázky hotových dortů, od toho jsme taky dostali jeden kus od každého. Musím říct, že osobně bych se bála objednat dort naslepo, jsem v tomhle strašná :-)
Odpovědět
Záleží jestli je to cukrárna, nebo paní co peče doma- ta to zadarmo asi dělat nebude.
Odpovědět
@fropetka , @im4fun , a odkud dorty máte, prosím???
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit my máme od Lemon original cakes, a nakonec to bude cheesecake s jahodovým sirupem a zdobený ovocem.
Odpovědět
@im4fun aha, na ty už jsem koukala, jenže to je pro nás střašně daleko... je to přes celou Prahu a pak to vézt ještě 60 km na hostinu... bojim, bojim
Odpovědět
Já dortíky peču a ochutnávku dělám v rámci vákendového pečení zdarma. Zrovna na zítra mám pozvaný pár a jelikož na víkend dělám tři různé dorty, udělám jim malé 3 vzorky a to určitě zdarma. SVatební dort by měl být vyjimečný a snoubenci by předem měli vědět, do čeho jdou:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit no my to máme taky přes celou Prahu, ale oni dorty dovážejí (po Praze zdarma), což byla pro nás obrovská výhoda, protože budeme mít dva třípatrové dorty na etažérech, a to bychom autem nedali. A prý je dováží po celé ČR...
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit http://www.domacilaskominy estranky.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
ochutnávku jsme měli zdarma a to tři vybrané náplně a korpusy. Nakonec jsem si vybrala čtyři a paní po mě nic nechtěla. Bylo to formou cupcakes. A je to náhodou cukrářka viz na odkazu výše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka Dobrý den, pořádáme ochutnávky dortů i náplní s ukázkou minidezertů každou první středu v měsíci a podle možností nevěsty a ženicha. Naší nabídku dortů najdete na našich stránkách. Specializujeme se na netradiční a umělecké dorty. Není pro nás problém vyrobit dort i podle fotografie. Spolupracujeme s nejlepšími cukráři a mezi naše služby patří i doprava dortu na místo hostiny chladícím vozem. Pokud byste měla jakékoliv dotazy, kdykoliv mě kontaktujte. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Článek se načítá
@svatba_stylove Dobrý den, děkuji za nabídku. :-) Dort již máme zamluvený. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?