Myslíte, že na svatbě nevadí větší svatební koláčky?

Nejsou malinké jako klasické ale takové vdolečky-takže větší. Nicméně velmi chutné. AKorát krabičky na výslužky budem muset mít větší a´t tam nějaké naskládáme.-) Máte některá zkušenost s většími koláčky?Komentoval to někdo u vás z rodiny,.-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli koláče cca 7-8 cm v průměru, pár lidí, kteří se tomu podivili, že jsou velké, bylo. Ale všichni se rozplývali nad tím, jak byly dobré a odpoledne už nebyly (jen pár schovaných do výslužek). Byly za super cenu a navíc poctivé. Holt to nebyly jednohubky, ale spíš na 4 kousnutí:o) A na jedné svatbě, kde část rodiny pocházela ze severní Moravy jsem zažila moravské koláče velké přes 10 cm v průměru a nikdo se tomu nedivil (jen já se ptala, zda je to tradiční) a byly naprosto dokonalé - domácí:o))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
souhlasím s "knoflikata" - vaše svatba=vaše koláče. Stejně je každý rád, že něco dostane a ani se málem nedívá jak je to nebo v čem je to zabaleno. V každým kraji jsou jiné zvyky. Na Valašsku se třeba místo koláčů dávají frgále atd. A můj osobní názor je takový, že kdybych dostala takové koláče jak popisujete, tak bych to brala jako originální. Proč mít všichni všechno stejné, ne?! Nejdůležitější je, aby bylo chutné ;-) A pokud byste na ty své koláčky ještě neměla obaly, tak Vám můžeme nabídnout různé krabičky, tácky atd. na výslužky. Pokud budete mít zájem, tak se mrkněte do našeho e-shopu do sekce "svatba". ;-)
Odpovědět
Vůbec nezáleží na tom, co "by se mělo" - je to přeci vaše svatba, jak tu bylo řečeno. Úplně bych vypustila takové "prkotiny" jak velké mají být koláčky, nejdůležitější je přeci to, aby chutnaly! :-) Dala bych ruku do ohně za to, že když budou výborné, tak jen úplný šťoura bude rejpat, že jsou velké. Naopak, když budou nepoživatelný, tak to, že mají rozměry podle žurnálu, situaci nezachrání ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?