M&M dorty Hluk - varování

Chtěla bych vás varovat před touto paní cukrářkou, která nás co se dortu týče podvedla. Objednali jsme si u ní na svatbu red velvet s krémem s mascarpone + maliny a jahody. Na ochutnávku ho 2x zapomněla přinést i když dobře věděla, že chceme právě tento. Na svatbu nám byl dodán dort, který byl pouze obarvený obyčejný piškot, krém se drolil a mascarpone v něm absolutně nebylo cítit, ovoce minimum. Za mě vyhozené peníze, bohužel se paní podle fotek jevila jako velmi schopná cukrářka a dodala nám něco takového.
Odpovědět
Přiznám se, že mě hlavně zaráží, že přestože vám paní cukrářka hned 2x zapomněla vzorek dodat, tak jste jí zadali (a předpokládám, že zaplatili) svatební dort.
Odpovědět
Smlouva v dobe ochutnavky jiz byla podepsana. Navic na internetu byly pouze dobre recenze, jine cukrarky jiz nemeli volno. Meli jsme objednane i dorty pro rodice a ty byly vyborne, bohuzel jenom s timto to dopadlo spatne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@denisa1511 Dobrý den, mohla byste se podělit, jaké jste měla korpusy a náplně v dortech pro rodiče? Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
nekdo prosim nove zkusenosti??
Odpovědět
@iviiiii zdravim :). Též peču a dělám ochutnávky :).
Odpovědět
Profilova fotka
@verulinekk muzu poprosit o info s cenikem do zprav? Vim, ze jste mi posilala uz, ale nemuzu to ani za boha najit😁
Odpovědět
@iviiiii anooo, poslu jak prijedu domu :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já jsem naopak moc spokojená. Bereme u ní dorty pravidelně a jsou úžasné. Vždy lepší než čekáme. Byli jsme vždy moc spokojeni (s rychlostí, zpracováním, ochotou).
Odpovědět
Profilova fotka
@mmf159 ja je treba treba 3x upominals o cenik a informace k zakazkam. 2x mi to bylo slibeno a jednou zadna reakce. Opravdu se nebudu pred svatbou stresovat, zda sladke bude nebo ne. Jejich problem, prisli o ne zrovna malou zakazku.
Odpovědět
Taky jsme měli dort od M&M dortíků-byl výborný i celý sweet bar, za mě naprostá spokojenost :-) Samozřejmě mě mrzí ta špatná zkušenost, zvlášť, pokud se jednalo o svatební dort - ten chce každá nevěsta bezchybný :-( . Za sebe ale můžu paní cukrářku s klidným svědomím doporučit.
Odpovědět
Tak my jsme se nestresovali, dort jsme zadávali ve čtvrtek večer a v pátek jsme si pro něj kolem poledne jeli a v sobotu byla svatba. To spíš my jsme byli zpomalení, paní cukrářka reagovala velmi pohotově. Všem moc chutnal, každé patro bylo jiné, jedno lepší než druhé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?