Minizákusky Hradec Králové

Profilova fotka
Ahoj, neměl jste někdo minizákusky (popřípadě dort) z cukrárny Bologna (v podchodu)? Podle foto na netu splňují to, co bych si představovala, ale jsem teď doma na neschopence, tak se do města jen tak nedostanu a ráda bych věděla, jestli i tak dobře chutnají :) Nebo kdyby jste někdo věděl o jiné cukrárně v HK či Chlumci n C, kde by měli zákusky spíše nadýchané pěnové šlehačkové ovocné, pistáciové atd, tak budu ráda za každý názor...zatím mi všude nabídli jen klasické (trubičky, rolády, větrníčky atd), ale to budeme péct doma, tyhle barevně bych měla spíš na dozdobení talířů a doplnění chutí...Přikládám foto, co si asi představuji. A cena ideálně tak do 15 Kč/kus. Díky
Odpovědět
@sarkoc Já jsem jedla výborné zákusky z cukrárny naproti Grandu (pozn. v létě mají i skvělou zmrzlinu) a jezdila jsem na kurz do Bavlny, tak byly dobré, jak dělají učni. Mají V Lipkách středisko praktické výuky. Toť za mě.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc Dorty a zákusky z cukrárny v podchodu jsou úplně nejvíc nejlepší! ;-) Krásně vypadají a opravdu skvěle chutnají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teď nedávno z cukrárny v podchodu dostala od kolegyně tiramisu a mohla jsem se po něm utlouct! Fakt dokonalý, prý tam mají takhle dobrý všechny zákusky a mají tam domácí dortíčky, tak tam teď budu asi chodit často! Takže od nich bych si to klidně objednala :-)
Odpovědět
@sarkoc dobrý den, z podchodu mám vyzkoušeny dorty ( k narozeninám ) a jsou opravdu luxusní - lehké a přitom poctivé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jirikovasarka @knacki @lucka99 @delafleur Díky za komentáře, objednám je tedy tam a už nebudu hledat dál :)
Odpovědět
ahoj. Jestli myslíš tu cukrárnu v podchodu / jak je podchod naproti kinu Centrál/ , tak tam mají zákusky opravdu dobré, ale pochybuji , že se dostaneš na cenu 15kč za kus , tam se pohybují většinou nad 20kč/ ks , pokud si dobře pamatuji.
Odpovědět
Cukrárna v podchodu je super, dortíky výborné, kdysi jsem tam dokonce brigádničila, dělají to tam poctivě, z kvalitních surovin. Dnes, když chci nějaký dobrý profi dort na rodinnou oslavu, kupuju tam. Ale cenu těch minizákusků bohužel nevím, my vždycky kupujeme ty velké:-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?