Minidortíky - čím je potáhnout nebo namazat?

Ahoj holky, prosím o radu :) Zamilovala jsem se do kombinace menší dort a minidortíky..i mi to přijde praktičtější, co se týče vzhledu..navíc já jsem s nožem fakt "umělec", takže bych se ráda vyhnula nějakýmu většímu krájení :) Ale k otázce - jsem asi jediná z pozvaných 40 lidí, která k smrti miluje marcipán (fondán, smartflex), ostatní ho moc nemusí..takže od této potahové hmoty ustupuji..a teď nevím, jak dál... hrozně se mi třeba líbí cupcakes (viz 1 foto), ale zase nám to s mužem nepřijde tak slavnostní, jako klasické minidortíky, takže to jsme zavrhli. Pak varianta potažení bílou čokoládou, máte s tím některá zkušenosti). Nebo nějaký máslový krém, ale máme svatbu 3.9. a když bude děsný horko, tak nevím, jak se ten krém bude "tvářit". Sice počítáme s variantou, že dort bude v lednici a vyndá se po obědě jen na krájení a okamžité konzumaci. Pak taky vyvstává dotaz, že pár lidí budeme zvát jen na rauta já bych je nerada připravila o ten dort, tak bych jim pár kousku nechala v lednici a pak ho v 18 hod vyndala (to budou přijíždět), ale zase nevím, zda si dají hned nebo třeba potom, aby tam zase nebyl na stole a nezkazil se... Jak jste to, holky, řešily? Hrozně se mi líbí viz 2 dort, takhle nějak by se mi to líbilo, ale dál udělat ty minidortíky a pomazat to tou samou hmotou, nevíte, co to je? Jestli je to jen máslový krém? Děkuji za všechny rady :)
Odpovědět
aaa..nepřidala se mi druhá fotka:
Odpovědět
Profilova fotka
Nám na svatbu donesli dort jen na zakrojení, na nafocení a pak porcoval odborník:o) Přijde mi že se od potahovek ustupuje, viz druhý dotaz tu, já osobně potahovku dělám už jen na dětské oslavy, třeba já mám ráda ganache(světlá i tmavá varianta), já jsem čokoládová. Minidortíky jsou na mě moc sladké, jak jsou celé obalené v potahovce, ale třeba mufínky (cupcakes) s krémem z Philadelphie ...to je veliká mňamka:o)
Odpovědět
@luccane Ahojky, jojo, už jsem se také rozhodla pro ganache :) Takže budu poptávat dortíky s touto polevou :) Děkuji, že jsi mě přesvědčila, že volím správně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?