Měly jste svatební koláčky z cukrářství Viktoria Praha?

Ahojky, měl jste od nich někdo dort nebo svatební koláčky? Výrobky od nich bere i agentura Top Bride.
Odpovědět
když jezdíme do kunratické stodoly, tak se tam občas zastavíme pro zákusky. na pohled jsou hezký a chutnají výborně ;-)
Odpovědět
aknelka: ahoj zase :-) delaji ochutnavky - zitra tam zrovna jedu pro ochutnavkovou verzi kolacku. dorty ochutnavala jina nevesta, ta mi je doporucila, byla z nich uplne na vetvi v tom dobrem. musim rict, ze po telefonu na me delali naprosto super dojem. snazili se mi vyjit maximalne vstric... zitra pokud si vzpomenu dam vedet, jaky jsou ty kolacky ;-)
Odpovědět
ahoj, tak mam doma ochutnavkovou porci. Pani moc prijemna, kolacky fakt dobry. Me teda chutnaji moc! Takze do nich pujdeme.
Odpovědět
ja_fi: Já jsem se tam vypravila včera, nějak mi nedošlo, že je to přímo výrobna a žádnou prodejnu tam nemají, ale mluvila jsem asi se synem paní vedoucí nebo tak něco, byl moc milej a na ochutnávku koláčků jsem objednaná na pondělí, takže doufám, že nám budou taky chutnat, protože už jsem se s těmahle malinkýma šátečkama málem rozloučila :-)
Odpovědět
aknelka: ja jsem prave zirala, ze je v praze vubec nekdo dela. teda, oni je nedelaji primo sami, oni to maji od nekoho dalsiho, rpotoze rikala dneska pani uz to proste nestihaji, takze delaji jen zakusky a dorty. maji cukrarnu na P6 a na P4. my jsme taky z domova zvykli na tyhle mrnousky kolacky :-)
Odpovědět
Oni to sami nepečou? No nakonec je mi jedno, kdo to upeče, hlavně, že budou dobrý :-) Já byla přímo v té výrobně na Praze 3, ulice je tuším Vlkova 11. No a ten mladík teda mluvil, jako kdyby to pekli sami, že mi do pondělka připraví vzorek jak koláčků, tak svatebního dortu, tak jsem na to zvědavá.
Odpovědět
my na to narazily dneska, kdyz mi je pani prinesla, ze to je jediny, co si fakt nepecou sami. ale ze hledali po praze vyrobce a ze tyhle byly nej... neni to vysuseny, i kdyz to chvili zustane na stole a pod.... a musim rict, ze jsou fakt takovy vlahy.. moc dobry.
Odpovědět
ja_fi: už víte kolik jich budete brát? Já se obávám, že jen já s přítelem jsme schopný spořádat každej kilo :-)
Odpovědět
:-D ja zatim vubec netusim. pani rikala, ze teda je davaji do krabice na dort a tam se jich vejde zhruba tri kila. tak to napocitam podle toho :-D my to budem davat do vysluzek. nechci zadny minizakusky a pod, to se tam vzdycky akorat rozpatla. jinak presne zatim fakt netusim.. jeste jsem se na to nedivala. na pocty..
Odpovědět
ja_fi: No já chci taky do výslužek jen koláčky, jsou dobrý a levnější než minizákusky :-) Ale určitě chceme i něco na stoly na hostinu a na večerní raut.
Odpovědět
no v ty viktorii pry delaji moc dobry i tyhle veci, jako ruzny dezertiky a pod.. :-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?