Měl jste někdo čokoládový svatební dort?

Měl jste někdo čokoládový svatební dort, případně jiný hlavně bez bílé či marcipánové hmoty? přidáte fotečku? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme dva čokoládové dorty, jeden z tmavé a menší s potahem z bílé čokolády, mám je vyfocené ve svatebním albu :-)
Odpovědět
Existují i čokoládové potahovací hmoty, které na dortu netečou , tak jako čokoláda.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli čokoládový dort z pravé čokolády ze Smékalova pekařství ve Vysokém Mýtě, byl čokoládový i zvrchu (nešlo o potahovací hmotu, ale opravdu o čokoládu), byl teda finančně vydatný, ale chuťově neopakovatelný - profi fotky ani neprofi zatím nemám, ale mrkni na http://www.smekalovopekarstvi.cz/imag... Jen jsme si nechali udělat třípatrový, aby vypadal slavnostněji. Byl fakt úchvatný!
Odpovědět
Profilova fotka
My měli čokoládový dort/muffiny s čokoládovým krémem potažený čokoflexem z 33% čokolády. http://static1.asmira.com/photo/99/11... http://static0.asmira.com/photo/99/11... taky jsem nechtěla potažený marcipánem. Tohle bylo fajn. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji e-dorty.eu - dort i minizákusky - všechno chutnalo dobře. Dort byl dokonalý, přesně podle požadavků. Design dortu: dort lemován po obvodu trubičkami z pravé belgické čokolády - hořká čokoláda, zdoben čerstvými malinami po obvodu a na povrchu + čoko ozdoba. Složení dortu: korpus - čokoládový, krémy - čokoládová paříž a malina-jogurt krém. Skvělá komunikace, doručení dle požadavku přímo na místo hostiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?