Mate nekdo zkušenost s e - dorty EU?

Profilova fotka
Ahoj, chtela bych se zeptat zda mate nekdo zkusenost s e- dorty eu, jsou z Ceske Lipy ale dovazi zdarma az po Prahu. Na strankach dorty vypadaji super a velice slusne ceny, tak bych rada, vedela zda s nimi mate zkusenost a jestli jsou opravdu tak velke jak se pise - 12-16kg?
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Tak holky nikdo tu nic nerika, tak jsem dort od e-dorty proste objednala a jsem nadsena.Pani je uzasne ochotna, strasne napomocna, :-N dobre mi poradila ohledne kremu a tak, fakt super. Dort bude ten posledni co mam v albu,jen v modre barve, kdyz si clovek nevybere z nabidky co maji na strankach tak udelaji dort dle fotky. ;-) Slozeni budeme mit takovyhle: :-p 1.patro - Korpus - cokoladovy Krem - parizsky krem a vajecny konak krem (sachovnice) 2. patro Korpus - vanilkovy Krem - malinovo- tvarohovy s malinovym dzemem 3. patro Korpus - vanilkovy Krem - citronovy Bude vazit 13-15kg a i se stribrnym tacem vyjde na 2500kc. A dovezou nam ho primo do restaurace na Melnicku. Po svatbe pak poreferuju jak chutnal! ;-)
Odpovědět
bluejay: ježiši.. to mi děláš chutě.. asi ho tam taky objednáme a bude.. hm.. tak akorát nevím ten cintronový.. to si vůbec tu chuť neumím představit.. ale ty první dvě patra.. zní super..
Odpovědět
Profilova fotka
brou: my jsme nakonec vymysleli citronovy, protoze bude horko,tak bude osvezujici, ale pani mi navrhla i medovnik jako jedno patro ;-)
Odpovědět
no medovník já určitě ne... ale jako ten citronový může být výborný... ale nikdy jsem to nejedla
Odpovědět
Profilova fotka
ja medovnik miluju, ale nikdo jinej u nas v rodine ne, a mit jedno cely patro jen pro sebe by bylo trochu hladovy :-D :-D
Odpovědět
bluejay: no tak to by byl mazec.. :-D mě medovník taky nevadí.. ale zase v létě ho moc nemusím..
Odpovědět
bluejay: pak jim tady budeme muset udělat trochu reklamu, když tu nic nemají.. žádná dopurečení.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
brou: jasanka ;-) ja jsem uz ted nadsena, protoze pani mi ochotne odpovedela na mych cca tisic dotazu v emailech :-) :-D
Odpovědět
blue: no se jim musí nechat, že odpovídají.. mě taky hned druhý den přišla odpověď.. fakt je pani ochotná... teď jsem j zase zahltila dotazy a i zda by byla možná ochutnávka, tak jsem zvědavá co napíše..
Odpovědět
Profilova fotka
holky, tohle je prispevek z temata svatebni dort! ;-) brouillard • Včera v 11:02 Která pravidla porušuje: | Zruš ahojda holky.. nemáte nějaká zkušenost s e-dorty.. jaké tam mají chuťově dorty.. jestli jsou dobré?? ametyst • Dnes v 09:42 Která pravidla porušuje: | Zruš Ahoj, zkušenost máme a to velmi dobrou, narazili jsme na paní Krupičkovou díky vánočnímu cukroví a pak jsme brali dorty, minizákusky sladké a slané na oslavu šedesátin, takže už víme do čeho na svatbě jdeme, na oslavě se po tom jenom zaprášilo, měli jsme marcipánové minidortíky s motýlky, pistácii krém a dort s cukrovou krajkou, který byl čokoládový něco jako harlekýn, teď ho bereme v menší velikosti do výslužek, rozdíl byl v tom, že to nechutnalo uměle a takové ty tukové krémy to nebyly, ty totiž úplně nesnášíme, protože jsme hodně zmlsaní... takže můžeme jenom doporučit
Odpovědět
bluejay: super.. hele.. já se s paní domluvila na ochutnávce.. není to problém prý řidič bude v našem okolí 13.7., tak mi to hodí přímo domu.. a ještě ta ochutnávka je zdarma.. fakt paráda.. jako jsem z toho jejich přístupu fakt nadšená.. konečně někdo.. doufám, že to tak dobře bude i chutnat..
Odpovědět
Profilova fotka
brou: tak to jsem rada,ze jsi taky spokojena, dneska se to uz tolik nevidi vid?Takovyhle slusny a ochotny lidi ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
blue: jako fakt.. ten přístup se už nevidí.. a hlavně, že ti dají něco zadramo.. no síla, fakt se na tu ochutnávku těším. Jenom jsem tak tady poměřovala jak je to dort velký.. tak nevím .. 8 cm patro mi přijde docela nízké... tak uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
nas ma myslim 11cm na vysku, nebo se pletu? =-)
Odpovědět
aha.. pani mi psala 8 cm...
Odpovědět
ale je to možné.. vy máte hranatý ne??
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tak to bude ono, my mame hranaty :-) kolika patrovy budete mit?
Odpovědět
máme 3 patra.. ale já bych chtěla by vypadal jako na tom obrázku co mám v albu.. a když jsem tak tak jako zkoušela poměřit i s tou mašlí, tak to vypadá na těch 11 cm...
Odpovědět
My dort z e-droty eu měli a byl úžasný, vypadal přesně jak podle předlohy, kterou jsem dala (nebyl problém udělat jiný než mají v nabídce), cena poloviční než všude v praze a okolí, dovoz skoro zadarmo. K tomu jsme měli marcipánové figurky, velké, fakt super, taky dle obrázku a za super cenu a ještě svatební koláčky, taky moc dobré. Plus jsme dostali na ochutnávku ještě takové zákusky polité marcipánem, něco jako košíčky a bylo to strašně dobré, svatební cukroví... Takže já jen dále doporučuji :-) neváhejte!
Odpovědět
ahoj, holky můžu se zeptat na kolik porcí jste asi rozkrájeli 3patrový dort?
Odpovědět
katolek: taky podle výšky patra, ale jinak jsme z prvního a dvou třetin druhého rozkrájeli asi tak 25 porcí, zbytek co zbyl jsem rozdala do výlsužek druhý den... jinak nekrájeli jsme stejně, někdo chtěl malý, někdo větší, my měli hranatý patra...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak musim poreferovat o dortu od pani Krupickove z E-dorty. Byl naprosto uzasny, presne podle predlohy, meli jsme 3 patra, hranaty, je to dort jak tele, jeste mame skoro cele spodni patro v lednici a denne se s nim cpu :-) O svatebni den jsme rozkrajeli cele horni a pul druheho patra pro 30hostu. Pak jsem druhou pulku druheho patra rozdala, hosti je jen olizovali :-) Vazne e -dorty moc doporucuju, pani je strasne ochotna, pan ktery dort dovezl byl tak strasne moc mily. Fakt vyborna firma, byly jsme nadseni. I v restauraci se zamestnanci chodili divat na nas 14ti kilovy dort :-p x-)
Odpovědět
bluejay: ahojda.. gratulace vdané paní ;-) doíufám, že jsis to pořádně užila ;-) tak dort byl super, tak to jsme ráda, že Vám to takhle parádně klaplo.. a co nějké jako fotky mladá paní :-D
Odpovědět
ahoj blue! tak supsup novinky, zazitky, zkusenosti! vis kam to napsat ;-) :-D a jinak moc gratuluju, mlada pani!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak cast dortu prezila i let do Anglie, takze ted sedim u telky a cpu se nasim svatebnim dortikem, je tyden stary a porad uzasny a mekoucky :-)
Odpovědět
muzu se prosim zeptat taky se vam spatne zobrazuji jejich stranky ....misto hacku mi to pise otazniky......jak dlouho dopredu jste si dort zamlouvali? a fakt vam ho privezli az na svatbu?ja bych chtela tak poskladat dva dorty dohromady co se mi libi chtela bych taky tri patrovy hranaty s kalami ale ty se mi nikde na dortu nelibili bylo videt ze jsou takove kycovite nevite o nejakem dortu kde jsou kaly poslete do ip diky moc jana
Odpovědět
Profilova fotka
johanka: me se jejich stranky taky zobrazuji spatne :-| dort jsem si zamluvila asi mesic dopredu, dovezli nam ho den pred svatbou primo do restaurace v Nelahozevsi (okres Melnik), pan ridic byl velky sympatak ;-) pokud jde o vzhled dortu, tak ti udelaji cokoliv o co si reknes. Ja jsem si tez nevybrala z jejich nabidky, poslala jsem mailem foto dortu ktery bych chtela a tak mi ho i udelali. Mely jsme 3patrovy hranaty, a patra naskladane cik cak ;-)
Odpovědět
johanka: já myslím, že když jí vysvětlíš, co chceš, třebas spojit dva dorty do jednoho, tak ti to udělají, jsou opravud strašně moc ochotní :-) Jinak k těm kalám, tak si kup živé kaly a dort si dozdob pak sama, přece jen ty živé jsou krásnější :-)
Odpovědět
johanka: ještě jsem si vzpoměla, kdybys ty kaly chtěla z marcipánu, tak paní to ovládá skvěle, dělala nám z marcipánu figurky a fakt krásný - viz album :-)
Odpovědět
bluejay: a kolik jsi rikala ze stal? prosim
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?