Máte někdo dobrý tip na chutné svatební koláčky v Praze?

Profilova fotka
Hezký den, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo dobrý tip na výrobce svatebních koláčků v Praze? Zároveň jsem se ještě chtěla zeptat, jestli už máte někdo zkušenosti s výslužkami - resp. kolik toho do výslužek dát = kolik svatebních koláčků objednat? Máme malou svatbu - 20 hostů na oběd + dalších cca 10 na odpoledne. Většinou jsou to páry, takže budeme připravovat tak 15 výslužek (vždy jedna do domácnosti), ale zároveň nechceme aby svatebčané dostali koláče na celý týden :-D Vedle toho budeme ještě objednávat minizákusky - tady také nemám vůbec představu, kolik toho vzít resp. kolik se toho může sníst? Minizákusky asi půjdou na dračku, ale zároveň budeme mít i celkem velký svatební dort... no zkrátka máme strach, aby toho kvanta nezbyly... Moc děkuju za Vaše typy :-) Petra
Odpovědět
Ahoj, ja ti bohuzel neporadim, jelikoz take schanim.... Mas tip na mini zakusky a svatebni dort?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli svatební koláčky z pekárny Bavorka z Vestce a všem moc chutnali. Jsou to takové ty "šátečky" s náplní - jestli si dobře vzpomínám, na výběr byl tvaroh, povidla, ořech, mák. Výslužky jsme původně dělat nechtěli, ale nakonec dobře, že jsme je nezavrhli :-) Nic nám nezbylo. Do krabiček (na pár) jsme dávali cca 10 koláčků + nějaké ty minizákusky. Záleží na velikosti krabičky ;-) Vždy to líp působí, když je zaplněná.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já ti můžu jen doporučit ty koláčky. Koukni na edortiky.cz a ty ostatní dotazy? Ty vyřeší za tebe! Koláčky maj tak dobrý, že nám na svatbě nic nezbylo. Bylo to akorát na doporuční cukrářky. Chtěla jsem toho mít akorát a na počet hostů mi to přesně udělala. Jak koláčky, tak dort! Z toho by zbyl kousek pro sousedy:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?