Makronky vysocina

Profilova fotka
Ahoj, prosim o radu,kde sezenu chutne,krasne vypadajici a v ruznych barvach makronky :-) Dekuji predem
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste měla zájem, mohu vám makronky napéct. Jsem ze Zruče nad Sázavou. Aktuálně nabízím tyto příchutě - mléčná čokoláda, hořká čokoláda, vanilka, pistácie, karamel, lesní plody, malina, mango, citron, nutella a bílá čokoláda s růžovým extraktem. Cena je 20 Kč/ks a minimální objednávka od jednoho druhu je 30 ks makronek. Fotografie můžete vidět u mně na webu
Odpovědět
Profilova fotka
@dorty_mifa Dobry den,dekuji za nabidku, ale mame to k Vam trochu daleko (jsme z Ledce nad Sazavou).Makronky mate ale prekrasne,tak jeste pouvazujem, jaky je rozmer makronek? Potrebovali bychom popr.30ks ruzovych,30ks mentolovych byl by to problem? Dekuji za odpoved
Odpovědět
Profilova fotka
@klara015 Vždyť Ledeč je od Zruče kousek, cca 20 km :-) Jezdila jsem k vám čtyři roky denně vlakem do školy ;-) Rozměr makronek je cca 3,5cm v průměru, tj. klasická velikost. A barvu je možné udělat kteroukoliv. V případě zájmu se mi prosím ozvěte na mail. Děkuji a přeji hezký víkend.
Odpovědět
Profilova fotka
@dorty_mifa tak jste me ukecala :-) budu chtit makronky od Vas ,svatbu mame az zari 5.9.2015 ,jelikoz budu pracovne vytizena shanim vse dopredu. Kdy se Vam mam ozvat s pocty ks,s barvou,prichuti?
Odpovědět
Profilova fotka
@klara015 Super, tak to mne těší :-) Až budete mít přesně jasno, co budete chtít, pošlete mi prosím závaznou objednávku na můj email. Děkuji a budu se těšit.
Odpovědět
Dělá někdo makronky na Jihlavsku?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@klara015 tyto makronky jsou výborné, doporučuji. Také je budeme mít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg ano budou,uz je mam objednane :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?