LUMI dobroty - máte někdo zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se svatebním dortem a ostatními sladkostmi včetně svatebních koláčků od LUMI dobroty? Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme od nich koláčky, jsou výborné! Štiřín nám je jen příliš zchladil, takže na tabuli byly polozmrzlé. Ale jsou úžasné - mají různé typy a nejsou to takové ty pidiminikoláčky. Asi tak 4-5cm. Dort jsme měli od mybakery.cz, protože jsme chtěli zvláštní příchuť a vzhled :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Rozhodně nedoporučuji. Svatební dort mi vzhledově kompletně zkazili, jak kdyby se na něm někdo učil. Dle zasílaných předloh vůbec nevypadal resp měl do nich dost daleko, viz obrázek - poslední dort byl ten od Lumi dobroty. Místo bílé břízy bez ozdob přišel narůžovělej dort s ozdobami, který jako bříza vůbec nevypadal. Při rekamaci mi bylo sděleno, že mám brát 1000kč zpět nebo nechat být - jako kdyby mi dělali nějakou laskavost, přičemž že mi to zkazilo svatební den nikoho nezajímá. No rozhodně se mají tedy čím chlubit. Pokud cukrářka ví, že něco nevzládne, tak to má říct a člověk by si našel někoho jinýho. Za mne tedy vzhled dortu a chování paní majitelky absolutně strašné!
Odpovědět
My meli od nich koláčky a opravdu výtečné. Vsichni si chvalili vyborny vyber. Zustaly i dlouho měkké. Na posviceni objednavame zase. Dort nevim, ten uz jsme meli zařízený od známé. Ale delaji ochutnavky.
Odpovědět
Koláčky byli skvělé, ale dort nám absolutně nechutnal. Na ochutnavce bylo vše ok, ale ten svatební byl hrozný. Krém nebyl z maskarpone, ale z nějakého tuku a nedal se jíst.
Odpovědět
Za nás chuťově byl dobrej, i když mi přišel jakoby neztuhlej, ale vzhled fakt příšera. Ochutnávku jsme dělaly, ale tam Vám bohužel neukážou, jak bude dort vypadat. Za tu cenu fakt strašný, udělala bych si hezčí a paní majitelka při reklamaci hrozně arogantní a napsala mi že nám vrátí max 1000 kč a mám buď brát nebo nechat být. Krásné jednání od profi cukrárny co Vám zkazí SVATEBNÍ dort!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?