Líbí se vám tento svatební dort?

Profilova fotka
ráda bych znala vaše názory na tento dort jako svatební? Líbí vs. nelíbí? co si o něm myslíte?
Odpovědět
1
2
Mi se líbí. Je možná trošku netradiční, ale je to krásná práce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jestli je objektivní abych to hodnotila, mám totiž úplně jiný vkus. Jsem pro jednoduchost. Na mě je to moc přezdobené...
Odpovědět
Profilova fotka
nelíbí se mi, je depresivní....
Odpovědět
nelíbí, na svatbu moc smutný, na můj vkus moc lidový :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za me je to otresny, ale tak zalezi jaky bude zbytek svatby....ja bych tohle nechtela ani na pohreb ale.
Odpovědět
Profilova fotka
@kineka @klarike mohu se zeptat čím působí depresivně, smutně?
Odpovědět
Profilova fotka
Nelibi. Je smutny a prezdobeny
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 tmavá barva v kombinaci s "krajkovou" strukturou...pohřeb, rakev...nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
@kineka děkuji za názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nelibi
Odpovědět
Mě se zdá něčím zajímavý, přinejmenším tím, že nic takového jsem zatím neviděla..Jen bych změnila tu tmavou barvu..Místo ní může být jakákoli jiná / laděno do barvy svatby/
Odpovědět
Mě se nelíbí. Přesně jak psaly holky. Působí na mne depresivně, spíš jak na pohřeb...
Odpovědět
Článek se načítá
To je jak perník :-) Je pěkný! :-) Ty ornamenty jsou jako ze studiových pohádek :-D
Odpovědět
náhodou je zaujímavý, pripomína mi ľudovú architektúru, domceky. a zalezalo by na zapasovani do atmmosfery
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 já bych byla spíš za něco typu tohoto :) podle mě to může být kouzelná kombinace když se prohodí a světlé je víc než tmavé :) klidně by to mohl být i srdcový dort s podobným vzorem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kineka nemám ráda potahované dorty, proto jsem se poohlížela po jiných variantách a tato je netradiční, proto jsem se jala zjistit názory ostatních
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Zas dulezity je, aby se to libilo Tobe...respektive Vam. Svatba a vubec vse co v zivote udelas by o Tobe melo neco vypovidat - jak jsi/jací jste. Takze bych se na nazory ostatnich vykákla a nechala udelat takovy dort, jaky se Vam libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě připadá zajímavý, ale je p ravda, že by líp vypadalo, kdyby byly barvy přehozený
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 mně se líbí, je takový "na lidovú notéčku", k tomu bych brala šuhaje a děvčice v krojích, cimbálovku, housličky a byla by svatba jako řemen :-)
Odpovědět
jestli se tobě a ženichovi líbí, tak si ho pořiďte a tady se radši vůbec neptej, protože teď jsou v módě potahované, hladké dorty a cokoliv jinýho bude krutě zkritizováno... mě se třeba docela líbí, a hlavně obdivuju pevnou ruku která to dokáže takhle jemně nazdobit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by přišel hezčí méně zbodený. Ale ať se dívám, jak chci, přijde mi, že potahovaný musí být. Nepoznám, jestli je to fondán, marcipán, čokoláda nebo něco jiného, ale bez potahu by povrch nebyl takle sjednocený a nešel by tímto způsobem nazdobit...
Odpovědět
Můj styl to není, ale když už, tak bych zvolila jinou než tmavou barvu a určitě bych tam nedávala ty holubičky a růžičky z marcipánu ani ten nápis.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si ho jako svatební rozhodně nezvolila. Když pominu fakt, že se mi líbí, když svatební je více -nejlépe 3 - patrový, nelíbí se mi, že je tak trochu přeplácaný, příliš nazdobený, navíc tmavý podklad. Ovšem kdybych měla hodnotit práci a šikovnost cukrářky, která dort dělala, tak bych řekla: "Super!" Ale pokud se líbí tobě a tvému nastávajícímu, tak se nenech odradit a nechte si ho udělat. Je to váš den, tak to má být podle vašich představ a vašeho vkusu a ne podle toho, co se líbí nám tady na fóru. Navíc jsem přesvědčena, že kdyby sem daly fotku svého svatebního dortu jiné nevěsty, stejně by se žádný nelíbil všem. A třeba bych se divila, kolika lidem se nelíbí ten můj dort, přestože byl přesně podle mých představ a rozhodně bych neměnila.
Odpovědět
Profilova fotka
@majvik já myslím že to není o módě ale o vkusu :) mně se prostě líbí nepřeplácané a ty, které vypadají svatebně...tento na mě působí pohřebně a přeplácaně.
Odpovědět
Profilova fotka
@evellyna taky mi přijde potahovaný..i tento je třeba potahovaný...ale asi myslela typicky bíle potáhlý...
Odpovědět
Profilova fotka
@evellyna je polívaný čokoládou a ještě do pořádně neuschlé se zdobí...zdobení trvalo cca 3,5 hod
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Nemám na to žádný kurz nebo tak, ale dorty peču už nějakou dobu. Čokoládu za sebe považuju za potah :-) A malování na ni se mi moc líbí, na živo vzniklý efekt vypadá úžasně (zkušenost mám ale jen se zaschlou vrstvou). U toho doru na obrázku bych osobně zdobila méně, ale všechno je věc vašeho vkusu a celkového ladění svatby :-)
Odpovědět
to zdobení je umělecké dílo :-)
Odpovědět
@masim89 Před tím nazdobením klobouk dolů, musí to být náročná práce a vyžaduje to obrovskou trpělivost a pečlivost. :-) Jinak k dortu samotnému souhlasím, co už tu padlo o přílišném zdobení a lidovým malbám. Pokud by celá svatba byla v duchu vesnické veselice a dřevěného skanzenu, tak super, ale jinak.... Ty holubičky na mě působí trochu moc klišovitě a kýčovitě. Holubičky jako svatební motiv patří spíše do dob minulých, dnes už se obecně netěší takové oblibě. Vše však záleží na tom, co se VÁM líbí a na druhé bych nehleděla, je to přece váš den. ;-) Každopádně pokud tě zajímá veřejné mínění, teď je spíše v módě zdobit dort v prvcích krajky, která letos vede nebo luxusních ornamentů - stačí zadat do googlu wedding cake lace pinterest nebo wedding cake pinterest. Případně chuťově mohu doporučit ovocný s čokoládovou ohrádkou - nejen, že voní ovocem tak, že se sliny sbíhají, ale i na pohled je zajímavý. A teď jsem natrefila na tento a sliny se mi sbíhají...
Odpovědět
muj vkus to teda urcite neni, ale umim si predstavit svatbu, kde se to bude hodit... ale hlavne je to vec snoubencu:) Za sebe bych ale urcite sundala ty holubicky. Prijde mi, ze se s tim zbytkem hrozne "tlucou" a zbytecne odtahuji pozornost od toho pracneho zdobeni :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?