Kvalitní svatební dorty v Praze, podělte se o zkušenost

Profilova fotka
Ahoj, tak jsem zrovna ve fázi vybírání svatebního dortu.Podělily by jste se se mnou prosím o vaše zkušenosti s cukrárnami v Praze?Ráda bych kvalitní, chutný dort.Ať to stojí za to :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
AHoj :-) mám k doporučení annamagdalena.cz, praguecitycake.com a e-party.cz ;-) snad si vybereš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my spolupracujeme s paní Zuzanou Dvořákovou z Prahy. Dělá úžasné věci, má velmi málo fotografií svatebních dortů, nestíhá fotit :( ale dorty jsou opravdu chutné,krásné a přívětivé ceny. Pokud chcete více informací, kontaktujte nás na e-mail.
Odpovědět
@oltarie Když se podíváš na diskuzi na stránkách Dortomanie, tak tam najdeš pražské amatérské cukrářky, které pečou z kvalitních surovin . Například paní s nickem ArIell má luxusní dorty, přímo umělecká díla, třeba by se s ní dalo domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
E-dorty, zavazi do prahy. super ceny a dort i minizakusky fakt luxus. pokud chces, poslu ti cenovou kalkuci nadeho dortu, jukni do alba. Zuzka Dvorakova je take super, mela jsem od ni makronky :-)
Odpovědět
Ahoj, mám dobré zkušenosti s e-party. Sice jsou na Kladně ale do Prahy ti to bez problémů dovezou.
Odpovědět
@oltarie Erhartova cukrarna ma vyborne dorty-na pohled i na chut. Nechali jsme si od nich nekolikrat delat a byla to vzdy mistrovska dila :) Zvazujeme odnich i svatebni dort.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zkušenost s Dortydomu.cz Super jednání, vytvoří cokoliv na přání. A jsou moc dobré :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na internetu náhodou natrefila na paní Zuzanu Dvořákovou, kdy její práce na mne udělala dojem :-) a hned zaujala. Po setkání s ní a ochutnávce, byla moje volba jasná :-). Budu od ní brát i zákusky a výborné makronky :-). Pokud ale trváš na cukrárně, tak v Praze je výborná Erhartova, AnnaMagdalena, Hájek, St.tropez,....
Odpovědět
@keeshka muzu se zeptat na kontakt na paní Dvořákovou? Nemůžu žádný najít :( DĚKUJI ;) hezký den..
Odpovědět
Profilova fotka
my máme objednaný dort od e-party :-), je dobrý a cenově trošku přijatelnější než cukrárny v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
@22jana jukni na stránky www.domacilaskominy.estranky.cz :-). Tam vše najdeš
Odpovědět
@oltarie ja teda poradim jen chutny, ale protoze na ty dorty vsichni ujizdime, tak ja si tam vzala 5 dortu aniz by byli svatebni. 70procent cacaa apod.., ostatni ujizdeli na kakaovem s visnemi, pro deti jsme brali cheescake. Myslim, ze paty ci sesty je zdarma. wewewe.nasladko.cz - Caffe girrafe ze suchdola-dodavaji uz i dorty do jinych cukraren v praze. Jinak na minizakusky mohu poradit dost netradicne pekarnu ve vstupu do globusu na zlicine - vecer objednas, rano mas - a ikdyz jsem z rodiny, kde jsou zaprisahle cukrarky, nikdo nepoznal, ze je kupovane - mini vetrnicky vse fakt k sezrani. Pro 80 lidi na stul i do vysluzek za slabych 2,5 - 3000 a vsichni mi chodili do krabic krast. Jo myslim, ze to tam dodava ucnovska cukrarna kladno, ale uz si nejsem jista.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já být tebou,tak nechci od cukráren....dorty nic moc:-( a předražené:-(,najdi si nějakou paní,která dělá dorty a nešulí to.Jinak ještě poradím,neříkej,že je to svatební,řekni třeba,že to máš k výročí rodičům a budeš to mít levnější:-)
Odpovědět
@womanka taky od nich budeme mít svatební, mají je výborné..
Odpovědět
@starkova123 Uz ho mame od nich objednany :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kubr, měli jsme od nich, jsou z Kladna, ale vozí do Prahy, cena tak není hrozná, ale hlavně chuťově naprosto dokonalý :-D http://www.e-party.cz/kavarna-cafe-ku... a dorty nejsou takový ty marcipánový hnusy, co chutnaj nijak, ale fakt krásný i na pohled, viz př. náš, udělají vám i podle fotky
Odpovědět
Profilova fotka
marcipánový hnusy?Praveý marcipán je výýýýbornej:-D........Nechápu,jak o tom někdo může říct,že to je hnus:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka prosím tě, jak to Zuzka D. řeší s dopravou dortu? My jsme u ní teprve objednaní na ochutnávku, ještě jsme s ní nemluvili osobně. Zatím jsme domluvení na minidezertech a makronkách, ale zvažuju i ten dort, že bych měla od ní. Zařizuje taky dopravu?
Odpovědět
Profilova fotka
@mikalan dopravu zařizuje ona sama. Vyžádala si ode mě telefon do restaurace a sama se s nimi domluvila, kdy to tam může dovézt. Jinak, za dopravdu neplatím nic, protože mám jak dort tak dezerty. Ale i tak mluvila, že se doprava pohybuje kolem stovky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka aha, senzační, já od ní budu mít hromadu cukroví a minidezertů, a právě zvažuju i ten dort, aby nejezdilo 10 dodavatelů z celé Prahy, tak se to snažím trochu sjednotit, jak proběhla ochutnávka dortů? dva korpusy a na nich 2 krémy (světlý a tmavý) nebo byly i nějak dochucené?
Odpovědět
Profilova fotka
@mikalan poslala mi seznam, nad kterým se mi zbýhaly sliny :-D a nevěděla jsem, co na ochutnávku vybrat. Zdarma nabízí k ochutnání tři příchutě formou cupcakes. Má rovnou nakombinované korpusy a příchutě, ale není problém různě proházet. Jinak, já jsem ochutnávala čtyři a nemohla se rozhodnout, takže nakonec máme každé patro jiné :-) . A teda i můj přítel, který je velký gurmán řekl, že to má výborné ;-) . Jen pro ukázku, co jsme vybrali my: čokoládový korpus, pomerančové filety, belgická čokoláda 55%, napuštěný pomerančovým likérem Cointreau prostřední - vanilkový korpus Madeira, višně, pistáciový krém vrchní - oříškový korpus, nugátová pěna, mascarpone s malinami.
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka úplně jsem si povzdechla, jak to čtu, a dostala jsem hroznou chuť, super, děkuju za info, budu se na to těšit, jo, ceny dortu jsou podobné jako v ostatních cukrárnách? já mám vybraný třípatrový, cca 60 porcí, tmavá potahovací hmota, většinou mi řekli cenu 5.000, jak je na tom Zuzka cenově?
Odpovědět
Profilova fotka
@mikalan tak, tak, bylo fakt těžké vybírat, protože vše znělo báječně :-) . Mám objednaný třípatrový dort, cca pro 70 lidí, přičemž prý bude vážit kolem 10-12 kg, potažený pravým marcipánem a ručně dělané orchideje a cena??? 4000 Kč ;-).
Odpovědět
Ahoj, můžu doporučit paní Lucii Pourovou, peče dorty na zakázku, odkaz když tak můžu zaslat do zprávy, taky od ní budu mít dort, je to moc milá paní. Budeme mít ovocný jahodový, potažený marcipánem a cenu pro 15lidí odhadla na 900. Sídlí na Barrandově.
Odpovědět
Profilova fotka
Cukrarna verka uhrineves - jako od maminky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka tak jsme na tom podobně, včetně těch orchidejí, já mám jednu nahoře :) a podobnou cenu :)
Odpovědět
Já osobně doporučuji Cukrárnu Merlot na Praze 4 - Lhotka. Přinesli jsme si fotku dortu, vybrali náplň a dort byl přesně podle našich představ. Cena byla 3700 Kč + vratná záloha 500 Kč na figurku.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Supr dorty dělají Lemon Dorty z Prahy Břevnova, třeba pistáciový cheesecake nebo skvělé nadýchané dorty s ovocem a belgickou čokoládou
Odpovědět
Osobně doporučuji Zuzku Dvořákovou, měli jsme od ní makronky a hromadu minidezertů. Všechno profi a výborné, chuťový orgasmus zaručen. Dort jsme objednávali na Kladně v kavárně Kubr, která je zde taky zmiňovaná. Výborný, lehký, všem chutnalo. Máme s nimi taky nejlepší zkušenosti. Pro dopravu půjčí termobox a skleněný podnos.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?