Krém do svatebního dortu

ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaký krém či náplň byste mi doporučili do svatebního dortu? Korpus bych chtěla red velvet, nevíte o někom, kdo by mi ho upekl-Chlumec nad Cidlinou a okolí? Děkuji za rady a názory
Odpovědět
My jsme byli na ochutnávce a budeme dělat kombinace krémů: v jednom patře: pistácie a kokos ve druhém: čokoláda a ořech ve třetím: malina a vanilka (DOPORUČUJI) Korpusy asi necháme na paní cukrářce. Máme to za krásnou cenu, takže jdeme fakt do třech pater. Bude to dobrůtka. Ale já jsem bohužel z Prahy...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 A odkud a za kolik ho, prosím, v Praze máš? Děkuju
Odpovědět
@hanickaroj dostala jsem tady tip na dorty od rozarky. Jako paní ochotná, milá. Připravila nám velikou ochutnávku, doporučila další druhy dortů... tak to má být. A je o dva tisíce levnější, než naše vyhlášená cukrárna a ani ten dort nevypadal na obrázku tak pěkně jako tady u paní. Zatím to bylo na obrázku, protože svatba ještě neproběhla...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 Vypadají moc pěkně a má výborné ceny. Ten třípatrový tě vyšel na kolik? Taky bychom chtěli tři patra...
Odpovědět
@hanickaroj to ještě záleží na velikosti (jestli spodní díl bude mít 35 nebo 30 cm atd.) a náročnosti. Ale kolem 3 tisíc. Ještě tedy nevím, co paní bude říkat na to, že chceme dva krémy v patře :-) Čtyři patra by pak stály tak 4 tisíce. A to je pořád dobrá cena oproti tomu, kde jsme chtěli kupovat posledně. Každopádně 4 patra a největší průměr by byl pro 70 lidí a stál asi 4500, což mi také přišlo dobré. Ale my tolik mít nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 Děkuju, určitě se tam vypravíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Do Velvetu je dobrá kombinace vanilka a čokoláda.. Moc chutí bych nemíchala. Korpus je sám od sebe chutný a mnoho příchutí krému by vše jen pokazil..
Odpovědět
Ja delam red velvet s kremem s philadelfia syru a je luxusni. urcite zvolim i na svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
@teniskanova ano tento krém je výborný, ale cenově hodně nákladný..
Odpovědět
a kdybych se tedy obětovala a neměla red velvet, jakou náplń doporučujete?Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@agatavolna určitě bych doporučila namíchat korpusy i krémy, pokud je dort patrový. Každé patro udělat jiné(piškotové, ořechové, sachrové..) . Do spodních pater máslové krémy, aby byk dort stabilní a něco vydržel, do horního patra může být krém tvarohový, z mascarpone i klidně z paříské šlehačky... To už je o chutích a variacích..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?