Krásný svatební dort ?

Profilova fotka
Dobré odpoledne. Sháním někoho , kdo je schopný mi udělat krásný svatební dort pro cca 80 lidí. Moderní, nepřeplácaný , nepřeslazený -vyváženě chutě a hlavně a vkusný . Velmi se mi libi tzv "naked" dorty momentálně, ale jsem schopná objednat i jiný styl, pokud se mi bude líbit Svatba 20.5.2017 - Dvůr Pecínov u Benešova. Velice děkuji za nabídky. Krásný den všem . Yayu Lopatio :)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné naked (nebo polonaháče) a dobré dělají např. Laskominy. Netuším však, jak jsou na tom teď s termíny.
Odpovědět
Profilova fotka
MyBakery.cz - ale nevím, jestli není místo svatby moc daleko. Každopádně dorty dělají nádherné a profesionální, chuť je opravdu výborná a kvalitní, vyrobí unikátní příchutě, na které si vzpomenete, těsto vláčné, dělají i naháče.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste paní Dvořákovou - Laskominy, měli jsme od ní úžasný a výborný :-)
Odpovědět
Dorty od Rozarky,pani dělala dort a vezla ho do Pecinova kamarádce na mé doporučení. Také jsem měla od paní dort a koláče,ale nám to vezla až k Chebu. Jinak dorty úplně skvěle,bezchybné a osobní domluva na skvělé úrovni,pani poradí a řekne co je dobré a co už tak trochu moc.Dělá dorty dle přání zákazníka.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chtela bych nabidnout Vam nase sluzby. Delame svatebni dorty a pripravujeme sweetbary, nabizime ochutnavky svatebnich dortiku a dovazime na misto svatby. Podivejte se na nas profil a nevahejte nas kontaktovat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?