Kolik stojí 1kg svatebního cukroví?

Ahoj, doufám že má s tímhle někdo zkušenosti a poradí. Včera jsem byla u paní co nám bude péct cukroví do výslužek a docela nás zaskočila cena. Prý bude kilo cukroví cca za 300 Kč (podle ceny surovin). Všechno si kupuje a připravuje sama tak je jasný, že to nebude dělat za korunu jako charitu, ale zase na druhou stranu komu jsem to řekla tak šel do kolen, že je to moc drahý, tak teď nevím... Díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
nám paní předběžně řekla, že za 20 kg cukroví bude chtít cca 8000,-..... to je 400,- Kč/kg. Bojím se, že to je normální cena :-|
Odpovědět
Profilova fotka
u nás je to myslím kolem 240kč/kg
Odpovědět
Nám pečou na cukrářském učilišti a cena je 210 kč.
Odpovědět
U nás na cukrářském učilišti to stojí 260Kč/kg
Odpovědět
Tak to jste mě docela uklidnily, už jsem začala propadat depresi, že jsem šlápla vedle, když to všichni kolem řikali asi znají jen starý ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Loni nás stálo 1kg 300kč je to docela drahý špás :-(
Odpovědět
Jo jo je to fakt hodně drahý, kdybych to věděla dřív tak nevím jestli nevymyslím náhradní variantu ;-) Když u nás se toho sladkýho sní fakt hodně a to by mě všichni ukamenovali kdyby nebylo cukroví :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v krušovické pekárně mají za 180 kč 3cm koláčky a nevím přesně jestli 230kč nebo 280 kč ty úplně malinkaté, ale jsou výborné a na kilo jich je asi 200ks. Zkoušeli jsme je na veletrhu a necháme si upéct od nich
Odpovědět
Tak díky všem za dobré rady :-) už vím že to není předražené. Teď už jen jestli bude to cukroví dobrý, ale určitě jo, když mě to známí doporučuli.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to počítají na krabice. Jedna taková ta velká krabice od kuřat vyjde na 600 kč. Některá bude vážit víc, jiná míň, ale myslím, že to zhruba odpovídá těch 250 - 300 kč za kilo.
Odpovědět
Když to tak čtu, tak jsem ráda, že mi pekla známá....za víc jak 30 kg cukroví jsem zaplatila 4000Kč. A pak za 3 krásné dorty 1000Kč...Ale jinak se tady pohybuje cena kolem 350Kč/kg.
Odpovědět
Já objednala cukroví u paní, která to dělá doma a chce 200 za kilo. Zdá se mi to jako super cena, když vánoční stojí 350.... :-D Doufám, že bude dobré.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ckei.Koukala jsem do tvého alba a cukroví jsi měla dokonalé. Známá je profík, nebo jen ráda peče?
Odpovědět
magnolia: je profík, živí se tím a jde to znát. Chuťově bylo naprosto dokonalé!! A děkuji ;)
Odpovědět
ahojky, u nás v Rakovníku jsem si zkusila objednat koláčky na zkoušku jaké budou, když kg stojí 270kč, taky se mi to zdálo hodně, ale alspon budu mít představu, kolik jich na to kg je, objednala jsem je v krušovické pekárně, tak pak dám vědět.......
Odpovědět
Nevyplatí se ty koláčky upéct doma?
Odpovědět
Profilova fotka
Teda, to jsou ceny. :-o Nám bude péct teta za ceny surovin a kdyby to šlo upekla bych si to sama, ale nemám na to prostor. Když jsem tady viděla ty ceny, tak jsem si orientačně spočetla, výrobní cenu lineckého s máslovým krémem (mám to jako první mezi recepty, tak jsem vzala hned první recept), vím že je to jedno z nejlevnějšího a u nákladnějšího cukroví bude cena vyšší, ale 1 kg lineckého s máslovým krémem a čokoládovou polevou mi vychází na cca 70,- Kč a i když k tomu připočtu energie a práci, tak více jak trojnásobek ceny surovin se mi zdá hodně drsné. Asi jsem skrblík, ale do toho bych nešla. :-(
Odpovědět
Holky nevim kolik je to na kila, ale ceny mi prijdou celkem normalni, pokud je to od profika...u nas to pani pocitala na :kureci: krabice, jedna obsahovala 200 ks mini zakusku a stala 850 Kc. Meli jsme jich 10 plus dort, ten pocitala na kila a byl paradoxne celkem levny :-) ...ale celkove 10000 vyletelo oknem se zakuskama...
Odpovědět
Tak to bych teda raději koupila ty malé pěkné čokoládky s vaší fotkou za 15kč a dala to místo koláčku...zase by to bylo originální a vyšlo by to mnohem levněji...
Odpovědět
Kolik stojí cukroví, to nevím. Ale koláčky normální mají u nás v MB za 264 Kč/1 kg mouky/160ks, v Benátkách u Merhauta ale třeba už za 350 Kč/1kg!!! Jedna paní peče ty malinké a ty stojí 210Kč/1 kg mouky/200 ks.
Odpovědět
Ahoj, tak u nás (Olomouc) stojí cukroví 380 Kč/kg. 8-( Připadne mi to docela hodně
Odpovědět
Ahojky, tak mi budoucí tchýně našla v Ml.Boleslavi pekárnu kde mají výborné koláčky a 2kč za kus nebo 220kč za kg...to se mi zdá docela slušný ;-)
Odpovědět
ahoj holky, tak jsem se trochu uklidnila tím čtením tady, že nejsem jediná. My budeme mít skoro všechno cukroví od jedné cukrářky, a za 1 výslužku (krabice 22x22cm) si počítá 400,-. Docela jsem se z toho zhrozila, ale asi to tak odpovídá. Budeme tam mít malé dortíky a docela hodně toho drobného, takže práci s tím bude mít, ale stejně.... Máme asi 20 výslužek, no spoustu surovin si dáme sami, tak jsem zvědavá na kolik nás to cukroví teda vyjde... Nejradši bych to trochu zredukovala :-|
Odpovědět
Ahojky, tak nakonec jsme včera našli úžasnou pekárnu v Roždalovicích kde mají výborný svat.koláčky a holky pozor 1ks za 1,20kč a nejlepší na tom je, že to jsou takový ty pravý vázaný ;-) hned jsme na posezení snědli 50 koláčků a moc jsme si pochutnali...tak mám s toho hroznou radost.
Odpovědět
Ahojky, nam v cukrarne rekli, ze kolacky budou stat cca 3 - 3.50 Kc / kus podle velikosti. Pripada mi to docela drahe. Je to normalni cena? Minizakusky pry cca 6Kc /Ks, ale s tim jsem pocitala.
Odpovědět
nás cukroví vyšlo na 250,- /kg ale bylo to u 2 ženských co to dělají doma bez živnostňáku. v cukrárně 350,- , měli jsme přes 40 kg a nemůžu říct že by zbylo. já vlastně ani neochutnala.
Odpovědět
strouzek> kdyz rikas 250/kg, tak to bylo kg cukrovi nebo z kila mouky?
Odpovědět
Ahoj struzku a kolik si měla proboha lidí? My si vezmeme tak 2kg do kosíčků a potom ještě 2kg na oslavu...
Odpovědět
Ahojky holciny, ja mam objednano 7kg malych po 230Kč/kg a pak 60 rohovych a ty jsou 200,-/kg tak jsem zvedava kolik budem platit :-)
Odpovědět
Nevíte jestli se dají koupit košíčky na svatební koláčky v papírnictví?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?