Kolik objednat svatebního cukroví pro cca 30 lidí?

nejsem si jista kolik mám objednat svatebního cukroví máme cca 30lidí
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na oběd 30 lidí, potom +-43 a nechtěli jsme moc cukroví, spousta lidí je spíše masová, ale nakonec jsme měli 1x 3-patrový svatební dort, 10 kg cukroví (mohlo být i 12), 7 rolád a koláčků tak +- 500 ks, dělali jsme menší výslužky, bylo na talířích na hostině a ráno na pohoštění doma. Mám fotky v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
určite stačí 1 dort! my sme mali 3 poschodový pri 50 lidí. a so zákuskami a cukrovím to určite neprežeňte... hlavne ak máte svadbu v teplom počasí... podľa mňa tak max. 5ks/osoba, tzn. 150. tak vezmi 2násobok-300.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít 25 lidí a máme objednáno 12 kg cukroví. Krom toho bude 3-patrový dort a minizákusky. Jsem zvědavá, kolik toho zbude :-)
Odpovědět
Ahoj já jsem se domluvila s cukrářkou a ona mi doporučila že na 30 lidí budu mít 3-patrový dort, 11kg cukroví a cca 300 svatebních vdolečků a 2 rolády, svatba bude v červnu. Snad mi to taky bude stačit je to napočítané i s výslužkami.
Odpovědět
Pokud nemáš výslužky, pak mi cukrářka pro 25 lidí říkala, že stačí 2-3 kg cukroví. Na výslužky pak 0,5 kg pro dvojici. Samozřejmě plus koláčky a dort :)
Odpovědět
Svatebních koláčků mám 8 kg, je to počítané na cca 25 košíčků (rozvážíme s pozvánkami) + cca 4 větší krabičky, zbytek přijde na stoly při grilování. Dort mám menší dvoupatrový pro 17 lidi na oběd, co zbyde to se taky poveze na grilovačku. Na odpoledne je pozvaných 60 lidí a budu mít jednu podkovu, dvě rolády, asi 50 minizákusků, domácí buchtu s tvarohem a povidly (2 plechy), linecké cukroví, kremrole a věnečky od babičky - a mám pocit, že to všechno budem jíst až do Vánoc :-D Ale aspoň se maminky a babičky můžou realizovat, být to po mém, je toho na tu grilovačku tak o polovinu míň. Asi to nacpu všechno do výslužek.
Odpovědět
my jsme měli zhruba 50 lidí a objednávali jsme 5 kg cukroví + asi 200 trubiček, 1100 maličkých koláčků (dávali jsme je v košíčkách lidem při odchodu a zbytek na stůl) a jeden vetší dort + dva maličké, ještě jsem upekla dva medovníky a bohatě to stačilo, ještě zbylo do krabiček na další den
Odpovědět
Profilova fotka
já mám pro 33 lidí objednaný třípatrový dort, 14 kg cukroví, 2 rolády (ty si prosadila mamka), asi 140 ks minizákusků a koláčků nevím, kolik se napeče :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?