Kolik minizákusku na svatbu?

Ahoj holky, muzete mi prosim poradit, kolik objednáváte minizákusku na hostinu? Mame zhruba 55 hostů a moc nevim ani vedet nebudu, jak moc je kdo na sladke..Budeme mit větší ( asi zrejme kolem 8 kg) svatebni dort, tak jich nechci mit zbytecne hodne, ale ani trapne malo :) Vysluzky v planu nename.. Budu ráda za kazdou radu a zkusenost, dekuji moc :)
Odpovědět
Ahoj, já jsem objednávala 4ks minizákusku na osobu a víc jak polovina zbyla....každý si dal dort a měl sladkýho dost ;-) ale já si dala s chutí i den poté, takže mi to vůbec nevadilo, že zbylo :-)
Odpovědět
Máme cca 40 lidí a objednáno 5 druhu mini zakusku po 40 ks ;-)
Odpovědět
My budeme mit dort a 3 kusy minizakusku na osobu. Pak kolacky (od maminky), zadna vysluzka nebude
Odpovědět
My měli pro asi 65 lidí kolem 300 zákusků a zbylo... takže myslím, že 3 - 4 zákusky na osobu bohatě stačí...
Odpovědět
Profilova fotka
Nam rekla pani v cukrarne ze 3ks na osobu budou stacit plus teda budou kolacky a budeme mit vetsi dort,aby kazdy dostal kousek, i ti co prijdou az na raut. Bala jsem se aby to nebylo malo - beru to totiz podle sebe a ja jsem hrozne na sladky, nemela bych problem ani s 20 kouskama :-D Ale vetsinou jsou pry lidi preslazeni a daji si radeji maso :-)
Odpovědět
@zuza2612 přesně tak, většině lidí stačí dort a pak jak se začne pít, jdou po slaném .... no a chlapi obecně na minizákusky moc nejsou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nebudou vysluzky...a dle rady cukrarky jsou 4ks/osoba az az :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja planuju tak dva-tri(chci nejaky zakusky plus nejaky misitickovy dezerty jako panna cota atd),plus dort, myslim,ze to az az.
Odpovědět
@zuza2612 no prave, ja sladke miluju, pecu doma porad a kdybych soudila podle sebe, kupovala bych jich tak 20 na osobu... U brachy na svatbe jsem vymetla vsechny indianky :-D
Odpovědět
Holky,dekuji za nazory.. my byli loni s přítelem na dvou svatbach a ani jeden jsme sladke ani neochutnali, takze podle sebe to taky brat nemůžu :) musim taky myslet na ty, co to tam vymetou :) no, asi to vidim tak 2-3 na osobu..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si rikala, ze tak 2-3 kousky na osobu, a jsem rada, ze jste mi to v podstate potvrdily :-). Budeme mit jen minikolacky a dort, stejne si myslim, ze jsou lidi preslazeni a jdou radsi po mase a syrech :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
@mrs_to_be no ja to taky nemzuzu brat podle sebe...jinak by bylo 50 minizakusku na osobu...a samy vetrniky :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vim,ze to je mimo,ale jsem tak rada,ze nejsme sami,kdo nema vysluzky! Uf! Ale to nepochk openi okoli....:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My budeme mít sladkého asi tunu, ale maminky se prostě předhánějí, co kdo bude péct (jedna cukrářka, druhá má pečení jako hobby), tak ať si užijí no, sladké jsme víceméně nechali na nich...z toho důvodu počítáme i s výslužkama, jinak netuším, co bychom s tím dělali (ale původně jsme je také nechtěli, vzhledem k tomu, že budeme lidem ještě platit ubytování a snídani, tak mi to přišlo už zbytečné)... na 40 lidí budeme mít svatební dort (3 patra) + 2 jednopatrové + svatební koláče + asi 8 druhů zákusků pečených doma cca po 50 kusech (ovocné košíčky, věnečky, medovníky, ...) + na doplnění toho, co doma péct nebudeme (punčové řezy, ...) se bude objednávat cca 100 minizákusků na dozdobení talířů :D A to mamka přišla ještě s tím, že by upekla klasické miniaturní svatební buchtičky obalované v cukru a v rumu, že bez nich není svatba svatbou. To jsme jí ale rozmluvili :D
Odpovědět
@sarkoc tak to se podle me ani nesni, ale chapu, ze to mamky musi upect i tak :-D... Snad se to nevyhodi a lidi si to rozeberou, i kdyz myslim, ze to domu pak stejne lidi nechteji
Odpovědět
My měli na osobu 5 zákusků a bylo to málo, já třeba neochutnala ani jeden. Ale bylo i dost dortů a napečené cukroví,tak lidi hlad neměli:-)
Odpovědět
my počítáme 2 na osobu. bude dort a čokoládová fontána, ovoce atd. A když pak zbyde, tak co my s tím pak doma? :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?