Kolik ks na osobu

Hezký den, na svatbě plánuji mít dort, minizákusky, cukroví a koláčky. Máme oslavu pro 85 lidí. Kolik ks na osobu plánujete na svou svatbu? Mám strach, aby nebylo málo, ale zase aby toho spousta nezbyla. Předem díky za odpověď.
Odpovědět
máme 65 lidí a bude: - 12 kg dort - 450 malých svatebních koláčků (prý se bere 6 ks na osobu, máme raději trochu víc :-) ) - 450 ks minidezertů na sladký bar (taky cca 6 na osobu) - 1 veganský raw dort (16 porcí) + krabičky s výslužkami, kde bude klasické cukroví. Pár kg (cca 2) zbydou, pokud by bylo potřeba i na hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
tak my sme mali myslim 150 svadobnych kolackov (vcetne tych co sa rozdavali pred obradom a tych co su aj na foto), pak akurat toto - tam vzadu bola este Pavlova, ta padla ako prva, ale vacsina sladkeho stejne ostala :D mali sme tiez okolo 65 ludi
Odpovědět
Paní z cukrárny mi psala, že u mini zákusků se většinou bere 4-5ks na osobu. Toho že to zmizí a nebude bych se nebála, protože pokud se to stane, tak už bude pozdní odpoledne a za chvíli bude následovat raut...to už většina lidí na sladké chuť nemá. Na jedné svatbě kde jsem byla jako host zmizely výborné cupcaky během chvilky, ale nikomu to nevadilo, každý byl ještě přeslazený z dortu a ti, kteří cupcaky nestihli, ti prostě nejsou slaďury a stejně by si ho později nedali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svat.dort 40porcí, omázlý,3p., 41 jmenovek srdíček perníčků (14.5 kg celkem cukroví) - tohle bylo do výslužek 5kg celkem koláčků 30 merinque 75 makronek 30 cupcakes 30 kraj.ozdob.košíčků 50ks sušenek mix Tohle jsme měli pro 60 lidí (z toho 17 dětí). Tak si to můžeš zkusit nějak připočítat. Krom koláčků a 2ks dortu nic nezbylo, ale nikomu to nevadilo, tím jsem si jistá, večer už to ani moc nejedli. Jak píše @kocisko.
Odpovědět
@fajfik zdravim kolik mate dortu nebo tu je jen 12kg a stema raw kolacky myslite co presne dekuji
Odpovědět
@fanino co to je prosim merinque
Odpovědět
Ahojte ja budu mit 80 z toho 9 deti kolik mela si mit cukrovi nebo spis jak velky man byt svatebni dort vsichni mi rikaji ze vsichni chteji hlavne zkusit svatebni dort ale ja myslim ze kdtz tam bude dostatek cukrovy tak staci jeden a maly ne diky
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisek1988 to jsou sněhové pusinky, v albu je mám vyfocené, jak jsou naházené na špalku společně s makronkami.
Odpovědět
@fanino dekuji a bylo to dobre Byla jste krasna nevesta
Odpovědět
My máme takto pro 40lidí: Svatební dort : 3 patrový svatební dort NAKED CAKE, navýšená patra na 15 cm všechny, příchuť RED VELVET s malinovou marmeládou citronovým krémem, mascarpone,lemon curd, philadelphia, uvnitř maliny-jahody CANDY BAR: 20 ks červených srdíčkových makronek - "red velvet" 20 ks růžových srdíčkových makronek - malina 30 ks mini makronka čokoládová 30 ks mini makronka kokosová 20 ks pistáciová(nebo citronovo-vanilková) makronka se sněhem a malinou 40 ks čokokošíčků s ovocem, mini, různé chutě a ovoce 60 ks brownies s krémem a ovocem mini kynuté koláčky 80ks+80ks+80ks (tvaroh, mák, povidla ) Myslím, že hodně zbyde na výslužky. :-D ale sladké miluju, tak máme víc druhů. Svatba přesně za týden, tak pak napíšu jak to vyšlo..
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisek1988 Děkuji. Já osobně nemohu posoudit, na mě nezbylo, ale i to asi o něčem svědčí :-) Nelepší prý ale byly ty čokoládové cupcakes.
Odpovědět
@shigella dekuji praji at se vse vydari
Odpovědět
Článek se načítá
@pajadosed ahoj jak jste to teda vyresila dekuji sama si nevim rady dekuji
Odpovědět
@shigella ahoj, jak vám to prosím vyšlo s tím cukrovím? :)
Odpovědět
@movahu Ahoj. Podle mě úplně akorát. Něco se nesnědlo, ale druhý den jsme to dali hostům k snídani a udělala jsem cca 10 výslužek (hlavně koláčky a pár ks markonek). Z dortu zbyla půlka, naši vzali do práce. Není to vše, ty drobnosti jsme doplňovali průběžně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?