Kolik dortů?

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o radu, kolik objednavate svatebních dortů? Budeme mít do 40 lidí na svatbě a chtěla jsem jen jeden třípatrový, ale každý mi říká že je to málo. Tak mě zajímá kolik dortů objednavate vy :).
Odpovědět
Tripatrovy jsme meli pro 80 lidi a jeste zbylo...
Odpovědět
@izzybickerstaff Kolik měl prosím kg pro těch 80?
Odpovědět
Profilova fotka
Tripatrovy urcite staci. Takhle vypada tripatrovy dort pro 50 lidi od nas:
Odpovědět
Bylo nám řečeno,že se počítá 150g na osobu,takže krát počet lidí a máš tak těžký dort. To by ti měli říct tam,kde ti ho budou dělat :) My budeme mít asi 8 kg. A protože chceme nízký,tak budem mít dva (hůř by se převážel,kdyby byl jen jeden).
Odpovědět
Profilova fotka
My meli jeden ctyrpatrovy a jeden maly dvoupatrovy pro 120 lidi. Ten maly zbyl cely a z toho velkeho slusnej kus spodniho (nejvetsiho) patra :)... Takze toho bylo az prilis ;). Ikdyz je fakt, ze vzhledem k tomu, ze jsme nic jineho slakeho na svatbe nemeli- krom par kolacku (zadne zakusky, rolady) tak hold prostr na sladke nejsme ;)...
Odpovědět
@mandy_m myslím že 13,5kg (také jsme počítali 150g na osobu).
Odpovědět
Profilova fotka
Všem děkuji za odpovědi, dort mi bude dělat teta cukrářka, takže u nás na sladké jsme, se sladkého tam bude dle mě až dost i bez dortů :D
Odpovědět
@tygrice69 Třípatrový by stačil,ale záleží taky jestli byste nechtěli dávat svatebčanům výslužky... my dávali,tak jsme měli dortů spoustu (mám je v fotoblogu) :-)
Odpovědět
My budeme mít asi 34 hostů. Objednávám třípatrový dort a potom mám objednanou ještě podkovu, kterou pak druhý den budeme krájet hostům do výslužek do krabiček. Ten druhý na místo svatební hostiny ale ani nevezeme, necháváme ho doma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?