Kolik dortů a koláčů pro 70 lidí?

Profilova fotka
plánujeme svatbu a potřebuji poradit kolik mít dortu a koláčů (na hostinu i na rozvoz) děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
ahoj, rozvoz ani výslužky dělat nebudeme. Na svatbě bude cca 60 lidí a budeme mít "hlavní" svatební dort pro cca 35-40 lidí a dále pak 2 ovocné (nízké) a 400 koláčků. Myslím, že to naprosto stačí.
Odpovědět
Profilova fotka
My dávali koláčky do výslužek (udělali jsme ale jen malé symbolické, kam přišlo 5 koláčků pro pár - šlo opravdu jen o symboliku), pak jsme měli asi po 30ti koláčkách do tří krabic s větší výslužkou do práce a zbytek zůstal na hostině. Pro 50 lidí jsme objednávali 10 kg koláčků (do kila bylo necelých 200 koláčků). A protože byly výborné, bylo to teda tak akorát, dnes bych jich objednala ještě tak o 5 kg víc ;) Byly opravdu maličké a naprosto luxusní na chuť. Dort jsme měli třípatrový ve tvaru srdce. My ho s ženichem jen nakrojili a nechali zkušeného kuchaře, aby ho naporcoval přesně, takže z toho nic nazbyte také nebylo. A k tomu upekly tety a manželova maminka 2 rolády a 4 plechy řezů a z toho už se vlastně moc nesnědlo. Takže asi tak :)
Odpovědět
my jsme měli minizákusky, myslím, že jsme počítli tak 10ks na osobu (ale to si nejsem úplně jistá), pak jsme měli jako svatební dort - capecakes - takže tam byl počet jasný. a jako výslužku jsme dávali každýmu malý dort z cukrárny ve tvaru srdce.
Odpovědět
Pokud se počítá na svatbu - hostinu a na rozdání - výslužky, tak se počítá 15-20 koláčků 15-20 zákusků. na osobu. Doporučuji rozpis výslužek velikostně, pak sepsat, co do nich dám (nebo si je nechám naskládat). Na samotnou hostinu 5 koláčků a 5 zákusků a nějaké drobné linecké..
Odpovědět
Pro 70 lidí nám cukrářka doporučila třipatrovy dort (35-45) lidi a k tomu dva malé jednopatrove
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?