Kolik cukrovího,koláčků a minizákusků pro 30lidí

Holky poradte mi nevím kolik čeho mám objednat.Díky
Odpovědět
my máme zhruba stejný počet lidí a výslužky dávám jen hostům, do práce mojí, nastávajícího, obou matek, matrikářce,kadeřnicím a všem okolo příprav - máme objednaných 750 ks koláčků a 750 ks zákusků. Je ale pravda, že zákusků na svatbě bude míň a většina půjde do krabiček, protože tam mám objednané ještě cca 100 ks různých makronek, cake pops, pusinek apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Záleží na tom, jestli chceš dávat výslužky, pokud ne, tak bych to viděla na 4kg... A záleží, jestli to budeš mít jenom cukroví nebo i frgály a koláčky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Pokud jde o samotný svatební den, měli jsme stejně lidí. Koláčů jsme měli asi 40, minizákusky jsme neměli, mamka nám upekla buchty, které ale vypadaly luxusně, byly nakrájené na malé kostičky :-) A to byly asi 4 plechy. A hodně nám toho zbylo. Plus samozřejmě svatební dort. Výslužky jsme dávali až to, co zbylo. Jinak jsme s nima nepočítali. A co se týče toho sladkého, tak bych ho teďka dala klidně míň. Ti lidi stejně měli dort a pak moc další sladkosti nechtěli. Spíše se ládovali slaným rautem :-) Koláčky před svatbou jsme rozdávali, ale tam to pak už záleží, komu všemu je chceš dávat :-) Takže s tím ti neporadím :-)
Odpovědět
výslužky dávat nebudeme.Tak sem myslela 3kg koláčků plus 4svatebního cukroví,nebo 3kg koláčků.3kg svatebního cukroví a 1kg svatebního cukroví
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám sice zatím napečené jen koláčky, ale mám cca 1400ks těch malých svatebních koláčků (nevím, jak je to na kila) pro 41 lidí..na výslužky padne něco málo přes polovinu asi do 800koláčků a zbytek bude na svatební raut.. i tak mi to dle výpočtů vychází tak, že na raut bude na jednoho cca 15 koláčků..ani jsme toho se segrou snad nemusely péct tolik.. minizákusky budeme péct v pátek a svatba je v sobotu - snad sem stihnu dát info kolik jsme toho udělaly a jestli se to snědlo nebo ne..
Odpovědět
Pro 30 lidí na hostinu 120 - 150 koláčků, stejný počet i zákusků + cca 1,5 kg drobného lineckého. Výslužky bych počítala úplně zvlášť, podle velikostí a množství v krabičce. Dort max. do 4,5 kg. Krabičku - výslužku(koláče, zákusky) do 180 Kč nejmenší mi udělali v Mikulčicích v pekárně, podle představy.
Odpovědět
Děkuji chtěla bych tam koláčky,minizákusky a svatební cukroví
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?